Σωτήρης Καλυβάτσης: Εισβάλλει ως Ζωή Κωνσταντοπούλου στο debate των αρχηγών

Σωτήρης Καλυβάτσης

Όταν ο Σωτήρης Καλυβάτσης συνάντησε την Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Γιώργος Μητσικώστας τον Κυριάκο Μητσοτάκη...

Την έντονη επιθυμία που εξέφρασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου να βρεθεί στο debate των πολιτικών αρχηγών πραγματοποίησαν ο Σωτήρης Καλυβάτσης και ο Γιώργος Μητσικώστας μέσα από το νέο επεισόδιο της σατιρικής εκπομπής «Mitsi Var» που ήρθε το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από τη συχνότητα του Action 24, στις οθόνες μας.

Ειδικότερα, ο Σωτήρης Καλυβάτσης «ντύθηκε» την γνωστή πολιτικό και αρχηγό του κόμματος «Πλέυση Ελευθερίας» και βρέθηκε στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ όπου και θα λάμβανε χώρα η τηλεοπτική αναμέτρηση των έξι αρχηγών των αντίστοιχων, τότε, κοινοβουλευτικών δυνάμεων.

Παρά τις αντιστάσεις που βρήκε στην είσοδο, δε, η… Ζωή Κωνσταντοπούλου κατόρθωσε να περάσει και να βρεθεί απευθείας στο στούντιο της δημόσιας τηλεόρασης όπου εκείνη την ώρα έδινε συνέντευξη ο Γιώργος Μητσικώστας, αλά Κυριάκος Μητσοτάκης, στην «Σία Κοσιώνη».

Από το σατιρικό σκετς στο νέο επεισόδιο του «Mitsi Var» το βράδυ της Παρασκευής στο Action 24, δε, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και το περίφημο «τι είπατε; τι είπατε;» που είχε εκφράσει παλαιότερα η Ζωή Κωνταντοπούλου στην δημοσιογράφο και άνκοργουμαν του ΣΚΑΪ.