Σωτήρης Χατζάκης: «Βρίσκω γενναίο και συγκινητικό ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης ανέβασε παράσταση στη φυλακή»

Σωτήρης Χατζάκης

"Περσινά ξινά σταφύλια τώρα αυτά. Όλοι μας έχουμε προχωρήσει", λέει ο Σωτήρης Χατζάκης για τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Στην εκπομπή Love It μίλησε ο Σωτήρης Χατζάκης και αφού τοποθετήθηκε για τον Δημήτρη Λιγνάδη και την παράσταση που ανέβασε στις φυλακές, στη συνέχεια απάντησε για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου η οποία προχώρησε στην προσωπική της ζωή.

Για την παράσταση που ανέβασε στις φυλακές της Τρίπολης ο Δημήτρης Λιγνάδης, λέει ο Σωτήρης Χατζάκης: «Θεωρώ πολύ γενναίο και πολύ συγκινητικό αυτό που έκανε. Όταν πήγαν φυλακή τα παιδιά αυτά, ακόμα και ο πιο ένοχος εγώ δεν αισθάνομαι χαρά, αισθάνομαι θλίψη για τα θύματά του και για τον ίδιο. Δεν χαίρομαι σαν ένας σαδιστής ο οποίος χαίρεται, αυτά είναι μικρά συναισθήματα. Το ότι κατάφερε και έκανε θέατρο και εκεί μέσα, μπράβο του, είναι καλό. Δεν θεωρώ θετικό αν αποδειχθεί από τη Δικαιοσύνη όλο αυτό που έγινε. Είναι τρομακτικό. Θα πρέπει να θεσμοθετήσουμε και να δούμε τις ποινές έτσι ώστε να μην είναι τα ισόβια 15 χρόνια και να βγαίνει σε 7 χρόνια».

«Περσινά ξινά σταφύλια τώρα αυτά. Όλοι μας έχουμε προχωρήσει. Το θέμα είναι να παραμένεις φίλος με τους ανθρώπους και να μην είσαι μαζί του μόνο και μόνο επειδή είσαι ζευγάρι, να είσαι και σαν φίλος αργότερα και χαλαρά. Οι άνθρωποι κάνουν τις επιλογές τους, το θέμα είναι να είναι οι άνθρωποι ευτυχισμένοι και να βρούμε αυτό που ποθούμε στη ζωή μας», λέει ο Σωτήρης Χατζάκης για τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.