Σωτήρης Χατζάκης: «Μπερδεύτηκαν τα μεγάλα γεγονότα βίας με φήμες και κουτσομπολιά»

Σωτήρης Χατζάκης

"Με αυτή την υπερβολή όμως αδικήθηκαν και άνθρωποι, όπως ο Γιώργος Κιμούλης τον οποίο θεωρώ έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς" ομολόγησε ο Σωτήρης Χατζάκης.

Ο Σωτήρης Χατζάκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό. Ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε στο πως ξεκίνησε την ενασχόληση τ με τον χώρο του θεάτρου, την σχέση του πατέρα του με τον Μίκη Θεοδωράκη, την σχέση του με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ενώ εξέφρασε και τη δική του άποψη για το ελληνικό metoo.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Σωτήρης Χατζάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν έγινε γνωστή η προσωπική μου ζωή, στην αρχή τρόμαξα. Όταν έσκασε το πρώτο φλας παλιά, ακριβώς επειδή είχα μεγαλώσει με την αστυνομία και τον πατέρα μου, λέω «αστυνομία». Εμένα η ζωή μου είναι στην τέχνη, δεν είμαι τόσο σημαντικός»./

Όσον αφορά στην πρώην σύντροφο του, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραδέχθηκε πως «δεν είμαστε τόσο σημαντικοί για να ασχοληθεί ο κόσμος με μας. Όταν ρωτήθηκε η Αλεξάνδρα, είπε πως δεν είμαστε πια μαζί αφού έτσι είναι. Δεν με ενοχλεί. Διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις όπως και με άλλα πρόσωπα από το παρελθόν. Δεν νομίζω πως όταν χωρίζει κανείς πρέπει να αρχίσει να σκοτώνετε. Μπορούμε και να βγούμε και να γελάσουμε και να συνδεθούμε σαρκάζοντας και σατιρίζοντας τους εαυτούς μας».

Επίσης, σχετικά με τις καταγγελίες, ο Σωτήρης Χατζάκης δήλωσε πως «με αυτό που βγήκε προς τα έξω, δυστυχώς, ο κόσμος μεταστράφηκε και είπε «μα εσείς είστε μια κρεβατοκάμαρα στο θέατρο». Έπρεπε να βγει, υπήρξε μεγάλη βία και καλά έκαναν τα κορίτσια και βγήκαν. Το λάθος ήταν πως δημιουργήθηκε ένα κλίμα και τα μεγάλα γεγονότα της βίας και της κακοποίησης μπερδεύτηκαν με κουτσομπολιά και φήμες. Όλο αυτό έκανε μια φούσκα, η οποία τώρα έσκασε και έχουν μείνει πολύ λίγα περιστατικά».

«Αδικήθηκαν και άνθρωποι γιατί ήταν κάπως αθυρόστομοι αλλά δεν έκαναν κακό. Με αυτή την υπερβολή όμως αδικήθηκαν. Μιλάω για τον Γιώργο Κιμούλη, τον οποίο θεωρώ έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς και με στεναχωρούν όσα ακούστηκαν. Τον ξέρω, έχουμε κάνει λίγη παρέα αλλά παρακολουθώ την πορεία του στο θέατρο και είναι εξαιρετική».