Σωτήρης Χατζάκης: «Μετάνιωσα που δεν έκανα παιδιά, δυο φορές παρά λίγο να γίνουν»

Σωτήρης Χατζάκης

"Αντικαταστήσαμε την αταξία του παιδιού με την τάξη και το παιχνίδι με την εργασία. Από κει και μετά άρχισε η κόλαση" υπογραμμίζει ο Σωτήρης Χατζάκης.

Ο Σωτήρης Χατζάκης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης στην Έρη Βαρδάκη και την κάμερα της εκπομπής «Κυψέλη» το μεσημέρι της Δευτέρας στην ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στην μακρόχρονη θεατρική του διαδρομή καθώς, την προσωπική του ζωή και την δύσκολη διαχείριση στην απώλεια του αδελφού του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Χατζάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο μεγαλύτερος μου αδελφός, ο Γιάννης ήταν συγκλονιστικός ζωγράφος και αγιογράφος. Ακολουθούσε πιστά την Κρητική σχολή στην αγιογραφία, έκανε υπέροχα δάση στην ζωγραφική και ήταν παλιά ντραμίστας με τα πρώτα εκείνα συγκροτήματα της ροκ. Πρόσφατα όμως έφυγε. Ένας καταπληκτικός άνθρωπος από αυτούς που λες ότι είχε μια πνοή αθανασίας. Τον χάσαμε σε ένα λεπτό και αυτό που μου μένει είναι ότι, όσο τον αγαπώ εγώ, ο Γιάννης είναι εδώ.

«Τα παιδιά είναι το μέλλον και τα αγαπώ πάρα πάρα πολύ. Εμείς αντικαταστήσαμε την αταξία του παιδιού με την τάξη και το παιχνίδι με την εργασία. Από κει και μετά άρχισε η κόλαση».

«Μετάνιωσα που δεν έκανα παιδιά. Δυο παιδιά παρά λίγο να γίνουν αλλά στη μία περίπτωση η γυναίκα σκέφτηκε πολύ ώριμα, γιατί εγώ ήμουν πολύ νέος 21 ετών, ενώ στην άλλη το χάσαμε. Όμως δεν νιώθω άσχημα. Νιώθω ότι όλα τα παιδιά είναι παιδιά μου. Για αυτό και όταν τελειώσω με όλα αυτά τα όνειρα που έχω, θα κάνω Καραγκιόζη. Ξεκίνησα δηλαδή με την Ντενεκεδούπολη και νομίζω ότι πρέπει να τελειώσω πίσω από έναν μπερντέ πάλι» πρόσθεσε, επίσης, ο Σωτήρης Χατζάκης στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.