Σόνια Θεοδωρίδου: «Ούτε ο Γιώργος Νταλάρας θα αφήσει το ίδιο στίγμα που άφησε ο Στέλιος Καζαντζίδης»

Σόνια Θεοδωρίδου

"Είναι πολύ άσχημο όταν έχεις φτάσει τόσο ψηλά και να σου έχει δώσει ο Θεός, δόξα, φήμη και χρήματα να γυρνάς και να υποτιμάς τα μικρότερα παιδιά" είπε η Σόνια Θεοδωρίδου.

Η λυρική τραγουδίστρια, Σόνια Θεοδωρίδου, που προλόγισε τον Σάκη Ρουβά στη Νέα Σμύρνη απάντησε στα σχόλια του Γιώργου Νταλάρα για το «Άξιον Εστί».

«Όταν ακούσαμε τον Σάκη Ρουβά να τραγουδά μέρος του έργου, σκεφτήκαμε ότι είναι κάτι πολύ καινούριο, πρωτότυπο. Συγκινήθηκα και θαύμασα έναν καλλιτέχνη του διαμετρήματος του Σάκη Ρουβά που ήρθε τόσο ταπεινά να ενσκύψει στο έργο, να μελετήσει. Δεν κατάλαβα αυτό που είπε ο Γιώργος Νταλάρας ότι δεν κατάλαβε τι λέει. Αυτό νομίζω ότι είναι μία προσβολή προς τον οποιονδήποτε γιατί κάθε άνθρωπος που μελετά κάτι, κάτι παίρνει πνευματικά από αυτό. Ήρθε 15.000 κόσμος. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να κρίνουμε. Θα ήταν καλό να αφήσουμε τον κάθε άνθρωπο να κάνει την προσπάθειά του στη ζωή. Δεν ξέρω αν ο Σάκης Ρουβάς χρειάστηκε τη συμβουλή του κ. Νταλάρα σε αυτήν την περίπτωση. Τον Σάκη δεν τον έχω δει ποτέ να βγαίνει και να κρίνει, να επικρίνει και να κατακρίνει συναδέλφους του» δήλωσε η Σόνια Θεοδωρίδου.

«Ούτε ο κ. Νταλάρας θα αφήσει το στίγμα που άφησε ο κ. Καζαντζίδης» πρόσθεσε η Σόνια Θεοδωρίδου και στη συνέχεια απάντησε για τη συμπεριφορά του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους: «Είναι πολύ άσχημο όταν έχεις φτάσει τόσο ψηλά και να σου έχει δώσει ο Θεός, δόξα, φήμη και χρήματα να γυρνάς και να υποτιμάς τα μικρότερα παιδιά».