Σόνια Θεοδωρίδου: «Αισθάνθηκα ενοχές για το χαμό της αδελφής μου, κατέληξε 15 μήνες μετά το τροχαίο»

Σόνια Θεοδωρίδου

«Στο εξωτερικό δεν έχω αντιμετωπίσει πισώπλατα μαχαιρώματα, στην Ελλάδα, μην το συζητάμε», λέει η Σόνια Θεοδωρίδου.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Ευσταθίου έδωσε συνέντευξη η Σόνια Θεοδωρίδου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το τροχαίο, στο οποίο έχασε τη ζωή της η αδελφή της,

«Άκουσα την Μαρία Κάλλας όταν ήμουν μικρή και είπα αυτό θέλω να γίνω. Όταν πήγα στην Αγγλία έμεινα στην αρχή στον σταθμό «Βικτώρια» στο Λονδίνο και μετά στο ξενοδοχείο άστεγων. Δεν χάρηκα όσο πρέπει το παιδί μου, ήταν ενοχική η περίοδος του αποχωρισμού. Πριν βγω στη σκηνή να τραγουδήσω, για μία ήμερα δεν μιλάω καθόλου.

Στο εξωτερικό δεν έχω αντιμετωπίσει πισώπλατα μαχαιρώματα, στην Ελλάδα, μην το συζητάμε. Όταν γύρισα στην Ελλάδα από το εξωτερικό βρήκα όλες τις πόρτες κλειστές. Δύο άνθρωποι μου φέρθηκαν άσχημα σε δουλειά. Είχα τρομάξει πάρα πολύ, ένιωσα τρόμο θανάτου για συνεργάτη», είπε αρχικά η Σόνια Θεοδωρίδου.

Η Σόνια Θεοδωρίδου αναφέρθηκε στον επικείμενο γάμο της: «Γνώρισα έναν άνθρωπο και ετοιμάζομαι να παντρευτώ. Νόμιζα είχε τελειώσει αυτό, έλεγα συγκρατήσου, δεν είσαι για τέτοια. Με τον πρώην σύζυγο μου είχαμε 15 χρόνια διάφορα, και πάλι είμαι μεγαλύτερη, 10 χρόνια, από τον μελλοντικό σύζυγό μου. Δεν έχω κάνει μπότοξ και λίφτινγκ, προσέχω η τροφή να έχει ποιότητα, άλλα δεν προσέχω την ποσότητα».

Τέλος, η Σόνια Θεοδωρίδου τοποθετήθηκε σχετικά με τον χαμό της αδερφής της που της κόστισε: «Είχα ένα σοβαρό τροχαίο με την αδελφή μου, η ίδια “κατέληξε” μετά από 15 μήνες και άφησε 3 παιδιά. Οδηγούσα εγώ, ήμασταν σε ένα μικρό άδειο επαρχιακό δρόμο. Ξαφνικά μπροστά μου σε μια στροφή βλέπω μια νταλίκα να πηγαίνει σαν φίδι, προφανώς τον είχε πάρει ο ύπνος. Εμείς φύγαμε σε ένα χωράφι, κάναμε τούμπες. Αισθάνθηκα ένοχες».