Σοκαρισμένη μπροστά στην κάμερα η Τζένη Μελιτά για το τέλος του «Τι λέει;»!

Τζένη Μελιτά

"Χρειάζομαι λίγο χρόνο να το χωνέψω, είμαι σε μια κατάσταση που δεν το έχω καταλάβει. Είμαι σε σοκ,.."

Λίγες ώρες μετά το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Τι λέει;» με την Ελένη Τσολάκη, οι συντελεστές της εκπομπής δεν μπορούν να το συνειδητοποιήσουν και δηλώνουν σοκαρισμένοι. Η Τζένη Μελιτά δεν μπορούσε καλά καλά να μιλήσει στον Γιώργο Μπέζα, ενώ πολύ στεναχωρημένος ήταν και ο Δημήτρης Μακαλιάς κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τα «Παιδιά από σπίτι».

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ στην αρχή γιατί δεν περίμενα να ξεκινήσω έτσι. Ενώ είναι κάτι που το περιμένεις, όταν έρχεται η στιγμή εκείνη σε ξαφνιάζει. Αγαπηθήκαμε πάρα πολύ, δουλέψαμε πάρα πολύ και ήμασταν μια παρέα που μιλούσαμε όλη τη μέρα, επικοινωνούσαμε, είχαμε πολύ καλή χημεία. Είμαστε αρκετά στεναχωρημένοι, αλλά κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για να κάνει η εκπομπή τα αναμενόμενα νούμερα. Όταν έκλεισαν τα φώτα κάναμε την πιο ζεστή αγκαλιά,,, τουλάχιστον εμείς οι τέσσερις ήμασταν μια γροθιά. Κάναμε μια εκπομπή όσο καλύτερα μπορούσαμε με τα δεδομένα που είχαμε και φυσικά με την ύλη που ήθελε το κανάλι και η αρχισυνταξία κάθε φορά να έχουμε», δήλωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Σοκαρισμένη η Τζένη Μελιτά, είπε: «Με πετυχαίνεις σε μια πολύ σαστισμένη μου στιγμή. Είναι δύσκολη στιγμή. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν είναι ευχάριστο ποτέ ένας άνθρωπος να χάνει τη δουλειά του. Πάμε για το επόμενο βήμα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο να το χωνέψω, είμαι σε μια κατάσταση που δεν το έχω καταλάβει. Τώρα είμαι σαστισμένη για να σου μιλήσω. Είμαι σε σοκ, δεν το έχω συνειδητοποιήσει».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…