Σοκαρισμένη η Ελένη Τσολάκη με την αποκάλυψη: «Την ημέρα που πήγα καλεσμένος στην Ελεονώρα, εκείνη έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο»

Πρωινό ΣουΣού

"Είναι σοκαριστικό το πώς η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων αλλάζει όταν δεν τους φέρεις τα αποτελέσματα που θέλουν", σχολιάζει η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

Τις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη για τα «κακά παιδιά» της ελληνικής τηλεόρασης σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας 9/10 η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της εκπομπής της στο ΟΡΕΝ.

Η παρουσιάστρια του «MEGA Καλημέρα», σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη την περασμένη Παρασκευή, ανέφερε μεταξύ άλλων πως το 2007 διεγνώσθη με χρόνια συναισθηματική κακοποίηση λόγω της εξαιρετικά πιεστικής συμπεριφοράς που δεχόταν εκείνη την περίοδο στην επαγγελματική της ζωή.

«Ήταν συγκλονιστική και καταλαβαίνεις ότι αυτό που περιγράφει, επειδή ακριβώς δεν έχει σωματικά σημάδια, γίνεται με τρόπο που δεν μπορεί να αποδειχθεί και να το καταλάβεις και είναι ακόμα πιο δύσκολο να το ξεπεράσεις», σχολίασε η Ελένη Τσολάκη αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Αυτό με το γερό στομάχι είναι μία καραμέλα πάντως. Αν είσαι ένας ευαίσθητος άνθρωπος και σε πιέζουν στη δουλειά, κάποια στιγμή θα εκραγείς. Χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο, ήταν σε ιατρικό κέντρο η Ελεονώρα για αρκετό διάστημα», τόνισε από την πλευρά της η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

«Είναι σοκαριστικό αυτό. Έλειπε πολύ συχνά από την εκπομπή εκείνη τη χρονιά. Ήμουν καλεσμένος, θυμάμαι, στην εκπομπή και την ημέρα που πήγα ήταν που έκανε εισαγωγή και έβγαλε άλλος την εκπομπή», περιγράφει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, αφήνοντας άφωνη την Ελένη Τσολάκη.

«Είναι σοκαριστικό το πώς η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων αλλάζει όταν δεν τους φέρεις τα αποτελέσματα που θέλουν. Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που δεν έχουν αυτό το «γερό στομάχι», που ακούω ότι θέλει αυτή η δουλειά. Φαντάσου τι κόπο θέλει όλο αυτό για να ισορροπήσεις και να το ξεπεράσεις», σχολιάζει αμέσως μετά η Ελένη Τσολάκη.