Σοκάρει ο Σταύρος Νικολαΐδης για τις αποβολές της συζύγου του: «Έκανε δύο τοκετούς ξέροντας ότι θα γεννήσει»

Σταύρος Νικολαΐδης

"Ήταν πολλές οι βραδιές που καθόμουν μόνος, με έπαιρναν τα δάκρυα και έλεγα... τώρα πως θα ήταν να έχω ένα κοριτσάκι εδώ" εκμυστηρεύτηκε ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Τον καλό του συνάδελφο, Τάσο Ιορδανίδη συνάντησε ο Σταύρος Νικολαΐδης το απόγευμα του Σαββάτου στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μπαμπα-δες» της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε από καρδιάς στις τρεις αποβολές της συζύγου του και τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν ενωμένοι σαν μια γροθιά.

Ειδικότερα, ο Σταύρος Νικολαΐδης εξομολογήθηκε πως «είχαμε τρεις αναβολές και οι δυο ήταν στον πέμπτο μήνα. Η γυναίκα δεν το ξεπερνάει ποτέ αυτό, ακόμα δεν έχει ξεπεράσει άσχετα εάν είναι κάπου, σε ένα ντουλαπάκι κλεισμένο, όπως ο χαμός του πατέρα της. Κατ’ αρχήν τα δικά μας παιδιά δεν γεννήθηκαν καν νεκρά. Επειδή έσπαγε ο σάκος και έφευγαν τα υγρά, τα παιδιά ήταν μια χαρά οπότε η γυναίκα μου μπήκε και έκανε δύο τοκετούς ξέροντας ότι θα γεννήσει. Ήταν υγιές δηλαδή το παιδί. Απλά, εάν το άφηναν να γεννηθεί, θα είχε νοητικά προβλήματα όπως γιατί θα είχε μπει οξυγόνου μέσα. Δηλαδή μέχρι να πάει να γεννήσει, δεν είχε πεθάνει το παιδί. Είναι τραγικό αυτό για μια μητέρα. Ότι μπαίνει δηλαδή για δυο γέννες ξέροντας ότι δεν θα έχει παιδί».

«Προσπαθούσαμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον νομίζοντας ότι ο άλλος το περνάει πιο βαριά από εμάς. Ήταν πολλές οι βραδιές που καθόμουν μόνος, με έπαιρναν τα δάκρυα και έλεγα «τώρα πως θα ήταν να έχω ένα κοριτσάκι εδώ». Ήμουν κολλημένος με τα κοριτσάκια τότε και ήταν κοριτσάκια όσα χάσαμε. Βέβαια, μετά που έκανε τον Θάνο, δεν τον αλλάζω ούτε με 1000 κοριτσάκια».

«Με την γυναίκα μου λέγαμε πάντα ότι είχαμε τόση πολλή αγάπη μεταξύ μας που κοντέυαμε να σκάσουμε και θέλαμε να την διοχετεύσουμε σε ένα τρίτο άτομο. Όταν λοιπόν ξεκινάς και μπαίνεις σε αυτή τη δοκιμασία και κάποια στιγμή σου «κόβεται» σε τόσο προχωρημένο μήνα, είναι ένα μεγάλο σοκ » συμπλήρωσε, ακόμα, ο Σταύρος Νικολαΐδης στην εκπομπή «Μπαμπα-δες» της δημόσιας τηλεόρασης.