Σοκάρει ο Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Έπαιζα με τις πιθανότητες να σας αποχαιρετήσω»

Μιχάλης Ιατρόπουλος

"Προσεύχομαι κάθε μέρα στην μητέρα μου και στον πατέρα μου, πιστεύω βάλανε το χεράκι τους", δήλωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» παραχώρησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και η οποία λίγο έλειψε να του στερήσει τη ζωή.

«Από μία επέμβαση ρουτίνας κόλλησα στο χειρουργείο σταφυλόκοκκο και κινδύνευσε η ζωή μου άμεσα. Δόξα τω Θεώ βγήκα από το νοσοκομείο προχθές και ελπίζω να επιστρέψω σύντομα στην παράσταση “Άσπρο Πάτο”. Έγινε αντικατάσταση, παίζει τον ρόλο μου ένας πολύ αξιόλογος ηθοποιός, τον ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά του. Είναι ο Γιάννης Σοφολόγης», ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ο ηθοποιός συγκλονίζει περιγράφοντας τις στιγμές αγωνίας που πέρασε μέσα στο νοσοκομείο. «Ανέβασα στα social media φωτογραφία από τα παιδικά μου χρόνια. Ήμουν μέσα στο νοσοκομείο 20 μέρες και έπαιζα με τις πιθανότητες να σας χαιρετήσω ή όχι. Ένιωσα την ανάγκη να μοχλεύσω λίγο την φαντασία μου στα παιδικά μου χρόνια».

«Οι περισσότεροι που έχουν κολλήσει σταφυλόκοκκο έχουν πεθάνει. Αν περάσει στο αίμα μέσα αυτό το μικρόβιο, τελειώνεις. Προσεύχομαι κάθε μέρα στην μητέρα μου και στον πατέρα μου, πιστεύω ότι έχω πολλούς αγγέλους που με προσέχουν, η μανούλα και ο πατέρας, πιστεύω βάλανε το χεράκι τους», δήλωσε κλείνοντας το θέμα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.