Σοκάρει ο Λάζος Μαντικός: «Μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ στις πατούσες, ευτυχώς δεν προχώρησε σε κάτι πιο πονηρό»

Λάζος Μαντικός

"Αυτό δεν το 'χω πει ποτέ στους γονείς μου, το ακούνε πρώτη φορά από εδώ", εξομολογείται ο δημοσιογράφος του "Καλημέρα Ελλάδα".

Συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star και τη ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου παραχώρησαν από κοινού ο Λάζος Μαντικός και η σύζυγός του, Αθηνά Κουρή, λίγους μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού.

«Η ανασκόπηση του ’23 ήταν αυτό το δώρο, η γέννηση του παιδιού. Δεν σου κρύβω ότι στην πορεία είχα αρχίσει να σκέφτομαι να εγκαταλείψω τις προσπάθειες. Άρχισα να μην ζω και αποφάσισα να μην αγχωθώ άλλο, είπα: ό,τι είναι να γίνει θα γίνει», εξομολογείται ο Λάζος Μαντικός, αποκαλύπτοντας πως το κοινό μυστήριο του γάμου και της βάφτισης θα γίνει τον Οκτώβριο.

«Είμαι πάρα πολύ φοβισμένος ως γονιός. Δεν σου κρύβω ότι δεν θα τη δώσω ούτε στον γείτονα να την πάει στο κολυμβητήριο. Πολύ μικρότερος – και αυτό το ακούνε πρώτη φορά οι γονείς μου, δεν τους το ‘χω πει ποτέ – έκανα ένα άθλημα στη Ρόδο και είχαμε πάει στην κατασκήνωση με τον εκπαιδευτή μας», περιγράφει στη συνέχεια ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Μέσα σε αυτή την ομάδα είχε έρθει και ένας φίλος του εκπαιδευτή, που μας έβαλε να του κάνουμε μασάζ στις πατούσες. Ευτυχώς δεν προχώρησε σε κάτι πιο πονηρό», καταλήγει στη σοκαριστική του ιστορία ο Λάζος Μαντικός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Λάζος Μαντικός παραδέχεται πως του έχει γίνει πρόταση να συμμετάσχει σε ριάλιτι, την οποία όμως έχει αρνηθεί ευγενικά, ενώ παραδέχεται πως προσωπικά δεν είναι έτοιμος ακόμα να προχωρήσει σε ένα δεύτερο παιδί.