Σοκάρει ο Γιώργος Τσούκαλης: «Είχαμε κρυφτεί σε έναν υπόνομο και ήταν με τα όπλα στο χέρι, θα μας είχαν καθαρίσει»

Γιώργος Τσούκαλης

"Αν είχε αργήσει η αστυνομία για πέντε λεπτά, δεν θα μιλούσαμε τώρα" περιγράφει ο Γιώργος Τσούκαλης.

Γιώργος Τσούκαλης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον δημοσιογράφο Στέργιο Σαμαρτζή το μεσημέρι της Κυριακής στο MEGA. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής μίλησε με ειλικρίνεια για το πλήθος των δυσκολιών που αντιμετωπίζει στην μακρόχρονη επαγγελματική του διαδρομή, την σχέση που διατηρεί διαρκώς με τον κίνδυνο και τα ακραία περιστατικά που έχει βιώσει μέχρι σήμερα.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Τσούκαλης εξομολογήθηκε πως «θυμάμαι ότι η μάνα μου δεν ήθελε να ακούσει για το επάγγελμα του ντεντέκτιβ, είχε μια κακή φήμη. Μάλιστα, όταν έμαθε ότι κάνω αυτή τη δουλειά γιατί είχα περάσει σε μια δημόσια υπηρεσία, επί έξι μήνες δεν μου μιλούσε. Ειδικά τα πρώτα χρόνια έκανα δουλειές που δεν θα τις έκανα. Πήγαινα στην Τουρκία για υποθέσεις κληρονομικές που κινδύνεψε η ζωή μου κατ’ επανάληψη».

«Κάποια φορά στην Κύπρο, αν είχε αργήσει η αστυνομία για πέντε λεπτά, δεν θα μιλούσαμε τώρα γιατί οι κακοποιοί έψαχναν να μας βρουν. Είχαμε κρυφτεί σε έναν υπόνομο και ήταν με τα όπλα στο χέρι, δεν υπήρχε δηλαδή καμία περίπτωση. Μιλάμε για σκληρούς κακοποιούς που θα μας είχαν καθαρίσει».

«Το επάγγελμα αυτό είναι ούτως ή άλλως συνυφασμένο με τον κίνδυνο. Εθίζεσαι πλέον στον κίνδυνο. Όταν μπαίνεις στα χωράφια κάποιων κακοποιών, οι οποίοι δεν έχουν ενσυναίσθηση και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί το κάνεις, σε βλέπουν αυτόματα σαν εχθρό και σαν κόκκινο πανί» εξήγησε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Τσούκαλης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο Μεγάλο Κανάλι.