Σοκάρει η Πωλίνα Γκιωνάκη με την καταγγελία για σύντροφο της: «Με κακοποίησε, απειλήθηκε η ζωή μου»

Πωλίνα Γκιωνάκη

"Πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος, χειριστικός, τον είχα αγαπήσει και πως είχα εξάρτηση μαζί του" επισημαίνει η Πωλίνα Γκιωνάκη.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Πωλίνα Γκιωνάκη, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός κατήγγειλε δημόσια πως υπέστη κακοποίηση στο παρελθόν από τον επί χρόνια πρώην σύντροφο της.

Πιο συγκεκριμένα, η Πωλίνα Γκιωνάκη εξομολογήθηκε πως «υπάρχει ένα μαγικό νούμερο, το οποίο το έχω μεταχειριστεί και το λέω, το 15900 που όταν το πάρεις, έχεις άμεση βοήθεια. Είναι το κέντρο για τις κακοποιημένες γυναίκες. Το χρησιμοποίησα πριν πολλά χρόνια που είχα υποστεί κακοποίηση από τον σύντροφό μου σε μια σχέση ετών. Ήταν πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος, χειριστικός, τον είχα αγαπήσει και ας πούμε πως είχα μια εξάρτηση».

«Δεν με κακοποίησε επειδή με ζήλευε, με κακοποίησε επειδή μου πρότεινε να παίξω κάτι στο θέατρο και είπα «όχι, εγώ δεν θα το ήθελα αυτό». Μπορεί να συμβεί για ασήμαντη αφορμή. Όταν δεις ένα σπρώξιμο, λες «εντάξει, με έσπρωξε, δεν έγινε και τίποτα». Όμως, όχι, έγινε».

«Ένιωσα ότι απειλήθηκε η ζωή μου, ναι. Όμως αυτό που έχω να πω για τις γυναίκες, που κακοποιούνται, είναι ότι τη στιγμή που βλέπεις τον άλλον έξαλλο, δεν κάνεις επίθεση γιατί ο κίνδυνος γίνεται μεγαλύτερος. Προσπαθείς να βρεις έναν τρόπο να φύγεις από το σπίτι, δεν ξαναεπιστρέφεις και παίρνεις τηλέφωνο για να ζητήσεις βοήθεια» συμπλήρωσε, επίσης, η Πωλίνα Γκιωνάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.