Σοκάρει η Νικολέττα Ράλλη με την εξομολόγηση της – «Δεν το έχω ξανασυναντήσει ποτέ στη ζωή μου»

Νικολέττα Ράλλη

" Δεν θα την ξεχάσω ποτέ, δεν μπόρεσα ποτέ να βγω να μιλήσω" τόνισε, μέσα σε όλα, η Νικολέττα Ράλλη!

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Νικολέττα Ράλλη, το απόγευμα της Κυριακής, όταν είχε καλεσμένο τον Γιώργο Χατζηπαύλου στο πλατό της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN. Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην κακοποιητική συμπεριφορά που είχε βιώσει στο παρελθόν σε τηλεοπτική της συνεργασία.

Πιο συγκεκριμένα, η Νικολέττα Ράλλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να πω και κάτι για τον Γιώργο, το οποίο μάλλον θα μου το φυλάει για μια ζωή. Εγώ έκανα το λάθος, όταν μετά τα Σκερτσάκια και τα Σφηνάκια είχα μια πρόταση να παρουσιάσω μια μεσημεριανή εκπομπή στο STAR Channel, που μου είχαν υποσχεθεί ότι θα είναι μια εκπομπή τέχνης, μια εκπομπή κοινωνική, πολιτισμική και σκέφτηκα «θα πω στον Γιώργο που είναι φίλος μου να έρθει και να συνεργαστούμε στο Made in STAR». Καμία σχέση».

Γ.Χ.: Δεν έχω υποφέρει περισσότερο στη ζωή μου σε τέτοιον βαθμό. Δηλαδή δεν υπήρχε ούτε μια στιγμή. Ήταν ανυπόφορο.

Ν.Ρ.: Ούτε και γω. Παιδιά, αυτό δεν υπήρχε. Ήταν ανυπόφορο. Συγνώμη. Ζητάω συγνώμη.

Γ.Χ.: Δεν έφταιγε κανένας. Δεν έφταιγε ούτε η ομάδα ούτε εσύ. Κανένας. Είναι από αυτά που λες ότι είναι εντελώς άλλο περιβάλλον

Ν.Ρ. Πονάνε τα μάτια μου και μόνο που το βλέπω! Θυμάμαι τον Γιώργο να είναι μονίμως ο άνθρωπος δυσαρεστημένος διότι εμείς δεν είχαμε καμία δουλειά να σχολιάζουμε την showbiz με την κίτρινη έννοια. Και δεν το ήθελα να το κάνουμε και δεν έχω και γω ιδέα. Μας είχαν πει τελείως διαφορετικό πράγμα και γω πίστευα, γιατί ήμουν και μικρή τότε, ότι αυτό θα γίνει. Έτσι πίστευα τότε. Επίσης, θέλω να πω και κάτι μιας και μιλάμε για το #metoo… Στη συγκεκριμένη εκπομπή και δεν με ενδιαφέρει, δεν χρειάζεται να πω ονόματα, δεν έχω ξανακούσει αρχισυντάκτρια στη ζωή μου να μιλάει έτσι στα παιδιά. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ, δεν μπόρεσα ποτέ να βγω να μιλήσω γιατί δεν το είχε κάνει σε μένα αλλά να μιλάνε έτσι σε άνθρωπο στη δουλειά, με τον χειρότερο και τον χείριστο τρόπο, δεν το έχω ξανασυναντήσει ποτέ στη ζωή μου.

«Εμένα δεν με ενδιαφέρει πως θα μου συμπεριφερθούν που είμαι κεντρική παρουσιάστρια. Με ενδιαφέρει πως συμπεριφέρονται στους δημοσιογράφους και στα παιδιά που κάνουν όλη μέρα έξω ρεπορτάζ» συμπλήρωσε σε έντονο ύφος η Νικολέττα Ράλλη στην μεσημεριανή της εκπομπή στο OPEN.