Σοκάρει η Μαρία Καρλάκη: «Ξέρω ποιος μου έκαψε το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι μου»

Μαρία Καρλάκη

"Μετά το συμβάν φοβόμουν μέσα στο ίδιο μου το σπίτι. Δεν γίνεται να νιώθεις ότι απειλείται η ζωή σου", εξομολογείται η γνωστή τραγουδίστρια στον αέρα του ΟΡΕΝ.

Καλεσμένη στο πλατό του Καλοκαίρι Yes βρέθηκε το πρωινό της Πέμπτης η Μαρία Καρλάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια, που διανύει περίοδο εγκυμοσύνης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε πέρσι, όταν άγνωστος πυρπόλησε το αυτοκίνητό της που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της.

«Αυτό ήταν πέρσι τέτοια εποχή, ήταν τρομακτικό. Μου έκαψαν το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι μου. Αυτό που ένιωσα στη συνέχεια, μετά το συμβάν, ήταν ότι φοβόμουν μέσα στο ίδιο μου το σπίτι», ανέφερε αρχικά η Μαρία Καρλάκη.

«Δεν γίνεται εν έτει 2022, πέρσι, να νιώθεις ότι απειλείται η ζωή σου, να νιώθεις τρομοκρατημένος. Υποτίθεται ότι πάμε μπροστά», επισημαίνει η τραγουδίστρια.

«Δεν έγινε κατά λάθος. Ήταν εμπρηστική επίθεση. Από ‘κει και πέρα… είναι θέμα ζήλειας, υπάρχουν πάρα πολλά θέματα, ο καθένας το κάνει για τον λόγο του. Ξέρω ποιος το ‘κανε αλλά ο Θεός βλέπει και ασχολούμαι κιόλας», παραδέχεται αμέσως μετά η Μαρία Καρλάκη.

«Απλά ο φόβος που ένιωσα μετά ήταν πραγματικά τρομακτικό. Είσαι μέσα στο σπίτι και λες: κι αν μου ρίξει βόμβα στο σπίτι; Ήμουν στο σπίτι και μιλούσα με έναν φίλο μου στο κινητό. Ήταν δυο μέρες πριν τη γιορτή μου και θα έφευγα, γιατί είχαμε τα live. Και άκουσα το μπαμ», εξομολογείται η Μαρία Καρλάκη κλείνοντας το θέμα.