Σοκάρει η Φωτεινή Σκανδάλη: «Θα σε κάψω και μετά θα σε πετάξω από το μπαλκόνι, μου έλεγε ο σύντροφος μου»

Φωτεινή Σκανδάλη

"Μου έριξε δυο χαστούκια, έλεγε πράγματα ακατάληπτα και πλησίαζε τον αναπτήρα στο σεντόνι" περιγράφει η συγγραφέας Φωτεινή Σκανδάλη.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Φωτεινή Σκανδάλη, το μεσημέρι ου Σαββάτου, στη Δέσποινα Τσόκου και την κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA. Η γνωστή συγγραφέας κατήγγειλε για πρώτη φορά δημόσια πρώην σύντροφο της για κατ’ επανάληψη κακοποίηση.

Ειδικότερα, η Φωτεινή Σκανδάλη εξομολογήθηκε πως είμαι θύμα λεκτικής. συναισθηματικής, ψυχολογικής και σωματικής κακοποίησης. Ήμουν σε μια σχέση κακοποιητική, η οποία διήρκεσε τρία χρόνια. Ένα βράδυ είχα πάει στους παραδοσιακούς χορούς, που κάνω δυο φορές την εβδομάδα, με περίμενε, εγώ ήμουν ιδρωμένη φυσικά από την πρόβα και μου λέει: «Θέλω να σε αγκαλιάσω». Κάνω μια πολύ μικρή κίνηση να τον απωθήσω λέγοντας πως «είμαι ιδρωμένη τώρα». Εκείνη ακριβώς τη στιγμή με σπρώχνει μέσα στην κρεβατοκάμαρα, μπαίνει μαζί μου, κλειδώνει την πόρτα και για τρεις ώρες με είχε κλειδωμένη».

«Μου έριξε δυο χαστούκια, έλεγε πράγματα ακατάληπτα, είχε πάρει τον αναπτήρα και τον πλησίαζε κοντά στο σεντόνι λέγοντας «θα σε κάψω και μετά θα σε πετάξω από το μπαλκόνι». Σπάει το πορτατίφ, που είχα στο κομοδίνο και μου έλεγε «βάλε το δάχτυλο σου στο ντουί για να πάθεις ηλεκτροπληξία». Κάποια στιγμή φώναξα «βοήθεια» και τότε έδειξε ότι συνήλθε, έλεγε «που είμαι; Τι έγινε; Τι είναι αυτά που είπα;». Με έβαλε στο μπάνιο, μου έβγαλε τα ρούχα και με έπλυνε με τρυφερότητα».

«Δεν ήταν καθόλου υποστηρικτικός ως προς το κομμάτι της καριέρας μου. Υπήρχε καθαρή ζήλια, κυρίως στο κομμάτι της συγγραφής, έφτασε στο σημείο να με λέει «παραμυθατζού». Μια άλλη φορά πάλι κατέβαινα τις σκάλες τρέμοντας και όπως προχωρούσα για να φύγω, πεζή, αυτός με είχε ακολουθήσει και δεν είχα πάρει είδηση. Με κλώτσησε στη μέση του δρόμου. Εξαφανίστηκε και ένιωθα ενοχές ότι κατά κάποιο τρόπο είχα προκαλέσει εγώ αυτή τη συμπεριφορά» συμπλήρωσε η Φωτεινή Σκανδάλη στην σοκαριστική της περιγραφή στην κάμερα της εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού.