Σοκάρει η Εβελίνα Παπούλια: «Υπήρχε κάτι υπόγειο, έβραζε και κάποια στιγμή επιτέθηκε η Αφροδίτη»

Εβελίνα Παπούλια

"Δεν είχα πάρει είδηση τι ακριβώς παιζόταν γιατί υπήρχε μια ηρεμία" εξομολογείται η Εβελίνα Παπούλια.

Την Εβελίνα Παπούλια συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης, το απόγευμα του Σαββάτου, με την κάμερα της εκπομπής «Μπαμπάδες» στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια μίλησε από καρδιάς για τον ερχομό της κορούλας της, το διαζύγιο με τον πρώτο της σύζυγο αλλά και τον χωρισμό με τον δεύτερο της σύζυγο.

Πιο συγκεκριμένα, η Εβελίνα Παπούλια εξομολογήθηκε πως «γνώριζε μόνο ο πατέρας μου ότι ήμουν έγκυος και μετά το είπα στους άλλους. Δηλαδή και ο Γιώργος το έμαθε κατόπιν εορτής οπότε του έκανα λίγο τη δύσκολη γιατί δεν ήθελα ούτε να αγχωθεί ο άνθρωπος και να πάθει κανέναν πανικό ούτε και να στρεσαριστεί. «Εντάξει, πάμε» μου είπε αν και δεν ήταν μέσα στα προγράμματα μας ο γάμος. Έγινε όμως γιατί έπρεπε να γίνει η αναγνώριση του παιδιού, όλο το υπόλοιπο παλιά ήταν πολύ δύσκολο κομμάτι».

«Μπήκα στα γυρίσματα ούσα έγκυος, είχα καλή εγκυμοσύνη αν και το παιδί το κούνησα πάρα πολύ! Η εγκυμοσύνη μου ήταν μια χαρά, μετά όμως όταν γέννησα ήταν δύσκολα. Γιατί σε λιγότερο από 20 ημέρες επέστρεψα στο γύρισμα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο αυτό».

«Ύστερα από περίπου δύο χρόνια ήρθε το διαζύγιο με τον σύντροφο μου και δεν σκέφτηκα ούτε ένα δευτερόλεπτο πως δεν πρέπει να το πάρουμε εξαιτίας του παιδιού. Σκέφτηκα όμως ότι έπρεπε να χωρίσω πολύ νωρίτερα ίσως, απ’ ότι ήμασταν να χωρίσουμε, γιατί ήταν μικρή η Αφροδίτη. Οπότε δεν θα είχε εικόνες οικογενειακές, σπιτιού και ήταν πιο ασφαλές νομίζω το ότι χωρίσαμε τόσο νωρίς από ότι να νιώσει αποχωρισμό η Αφροδίτη σε μεγαλύτερη ηλικία» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Εβελίνα Παπούλια στον συνάδελφο της, Τάσο Ιορδανίδη και τη νέα εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

«Υπήρξε σχέση από την οποία μπορεί να έφυγες επειδή δεν σου άρεσε η συμπεριφορά του απέναντι στην Αφροδίτη;» ρώτησε εν συνεχεία ο ηθοποιός για να αποκριθεί η Εβελίνα Παπούλια ως εξής. «Ναι, ήταν ο δεύτερος γάμος μου. Μία που παντρεύτηκα και μία που χώρισα. Αυτό ήταν και το μεγάλο μου σφάλμα ή, αν θες, κάτι που δεν καταλάβαινα εγώ. Δεν είχα πάρει είδηση τι ακριβώς παιζόταν γιατί υπήρχε μια ηρεμία. Γενικά στο σπίτι υπήρχε πάντα μια ηρεμία. Οπότε, όταν κατάλαβα ότι δεν ήταν ακριβώς ηρεμία αλλά υπήρχε κάτι άλλο υπόγειο από κάτω, έβραζε η φάση γιατί κάποια στιγμή επιτέθηκε η Αφροδίτη και όταν το είδα αυτό, την ίδια μέρα που συνέβη, της είπα: μαζεύεις τα πράγματα σου, μαζεύω τα πράγματα μου και φεύγουμε»