Σοκάρει η Αποστολία Ζώη με την εξομολόγηση της: «Μου είχαν σακατέψει την ψυχούλα μου»

Αποστολία Ζώη

"Κλείστηκα στον εαυτό μου, προχωρούσα στον δρόμο και, αν τους έβλεπα, έστριβα και πήγαινα από την άλλη" αποκαλύπτει η Αποστολία Ζώη.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Αποστολία Ζώη, την Πέμπτη, μιλώντας στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, «Πρωινό ΣουΣου» και την δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μαύρου στο OPEN. Η όμορφη τραγουδίστρια μίλησε με ειλικρίνεια για τον εκφοβισμό που δέχθηκε στο παρελθόν στο σχολικό περιβάλλον.

Ειδικότερα, η Αποστολία Ζώη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω ζήσει καλές και κακές στιγμές στα χρόνια του σχολείου. Δηλαδή το Δημοτικό ήταν υπέροχο για μένα, πέρασα εξαιρετικά, αλλά όταν άλλαξαν οι ορμόνες και πήγα στο Γυμνάσιο, τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα για μένα. Όταν τελείωσα το Δημοτικό ήμουν πολύ μικροκαμωμένη, άργησα δηλαδή πολύ να αναπτυχθώ. Ήμουν πάρα πολύ αδύνατη και πάρα πολύ κοντούλα. Δηλαδή τελείωσα το Δημοτικό και ήμουν 25 κιλά, δεν υπάρχει».

«Υπήρξε μια πάρα πολύ μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά κάποιων παιδιών που για μένα ήταν σημαντική τότε και περιθωριοποιήθηκα κατά κάποιον τρόπο. Αυτό με έκανε να κλειστώ πάρα πολύ στον εαυτό μου και αυτό ήταν λόγω εμφάνισης. Συνήθως ακούς ότι η περιθωριοποίηση έρχεται σε ανθρώπους που μπορεί να έχουν παραπάνω κιλά. Αυτό έχουμε συνηθίσει. Σε μένα όμως έγινε το αντίθετο. Με είχε πληγώσει λοιπόν πάρα πολύ τότε, δηλαδή τα επόμενα 3 – 4 χρόνια ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Κλείστηκα στον εαυτό μου, προχωρούσα στον δρόμο και αν έβλεπα συμμαθητές μου έστριβα και πήγαινα από την άλλη. Ήταν δύσκολα».

«Είχα ακούσει πάρα πολλές συζητήσεις που έλεγαν «όχι, δεν θα πούμε στην Αποστολία να έρθει» και τυχαίνει να κάνω αργότερα επιτυχία και να γίνω γνωστή. Η μοίρα πως τα φέρνει καμιά φορά και πολλοί από τους συμμαθητές μου ήρθαν να με δουν μετά και να μου πουν «τι ωραία παρέα που κάναμε»! «Πότε και δεν το θυμάμαι» λέω, «που μου είχατε σακατέψει την ψυχούλα μου». Δεν το είχα συζητήσει με κανέναν γιατί ήταν κάτι που δεν ήξερα πως να το χειριστώ. Είναι ντροπή να πας να πεις σε κάποιον ότι δεν με κάνουν παρέα, με έχουν αφήσει στο περιθώριο και ντρέπονται να συναναστραφούν μαζί μου» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Αποστολία Ζώη στην κάμερα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του OPEN.