Σοκ στο Survivor με τον νέο τραυματισμό: «Του βγήκε ο ώμος! Φάνηκε το κόκαλο»

Survivor

"Πάγωσαν" οι πάντες με τον τραυματισμό του μεγάλου φαβορί στο Survivor!

Σε μια νέα αναμέτρηση στο Survivor ρίχθηκαν οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας, με τη βοήθεια βεβαίως των Τούρκων παικτών του ριάλιτι επιβίωσης, στο νέο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Τετάρτης στις οθόνες μας μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μια στιγμή όμως έμελλε να παγώσει τους πάντες στον στίβο μάχης.

Κι αυτή δεν ήταν άλλη από την μάχη που έδωσε ο Φάνης Μπολέτσης με τον Τούρκο παίκτη του Survivor, Hilmi Cem. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, λοιπόν, ο παίκτης της μπλε ομάδας, που για πολλούς αποτελεί και τo μεγάλο φαβορί για τον φετινό κύκλο, είχε έναν απρόσμενο τραυματισμό.

Ο Φάνης Μπολέτσης χτύπησε σε ένα εμπόδιο καθώς έτρεχε με αποτέλεσμα να σωριαστεί με μιας στο έδαφος. «Του βγήκε ο ώμος και, με το που του κούνησε το χέρι, ξαναμπήκε! Μπήκε και βγήκε, φάνηκε το κόκαλο» αναφώνησε, μεταξύ άλλων, η Δώρα Νικολή όταν έσπευσε να βρεθεί ο ιατρός του παιχνιδιού κοντά στον παίκτη της μπλε ομάδας που σφάδαζε πεσμένος στον στίβο μάχης.

Για την ιστορία του Survivor ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, ο Φάνης Μπολέτσης στάθηκε στα πόδια του και μάλιστα κέρδισε τον πόντο για την ομάδα του. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση αυτής της αναμέτρησης, όμως, ο παίκτης των Μπλε οδηγήθηκε στο ιατρικό προσωπικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.