Σοκ στη Φάρμα: Κατέρρευσε και «πάγωσε» τους πάντες

Φάρμα

Τι συνέβη στη νέα δοκιμασία στη Φάρμα;

Σε μια ακόμα σκληρή μονομαχία στη Φάρμα κλήθηκαν να αγωνιστούν οι δυο ομάδες, το βράδυ της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του STAR. Αυτή την φορά, όμως, η πίεση και οι έντονοι ρυθμοί δεν ευνόησαν ιδιαίτερα μια παίκτρια με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος με τη λήξη του αγώνα.

Ο λόγος για την Αντωνία Μωυσίδου, την 21χρονη Ευρωπαϊκή Πρωταθλήρια Καράτε η οποία και υπερέβην εαυτόν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να καταρρεύσει σχεδόν ταυτόχρονα με το σήμα της λήξης που έδωσε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Οι φωνές διαδέχονταν η μία την άλλη, οι κραυγές και τα επιφωνήματα το ίδιο, ωστόσο κανείς από τους υπόλοιπους παίκτες στη «Φάρμα» δεν μπορούσε μάλλον να προβλέψει πως θα πρόδιδαν την Αντωνία οι ίδιες της οι δυνάμεις. Έτσι, με ανάσα σχεδόν κομμένη, η νεαρή μαχήτρια έμεινε για λίγες στιγμές στο έδαφος.

Για την ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης του STAR, λίγες ανάσες αργότερα, η 21χρονη διαγωνιζόμενη αισθάνθηκε καλύτερα και πήρε εκ νέου τη θέση της.