Σοφίνα Λαζαράκη: «Ήμουν σίγουρη πως θα ήμασταν προτεινόμενες για αποχώρηση στο 2ο live του X Factor»

Σοφίνα Λαζαράκη

Η Σοφίνα Λαζαράκη από τις ΝΜΑ αποκαλύπτει τα φαβορί του X Factor.

Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο talent show «X Factor» όπου διαγωνίστηκε με την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη και το συγκρότημα ΝΜΑ, και από ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει. Η Σοφίνα Λαζαράκη μιλά στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα για το X Factor, την αποχώρηση των ΝΜΑ και τα δικά της φαβορί από το talent show.

«Ήμουν στο σπίτι της Τζούλι Μασίνο, που μου έκανε φωνητική, και μου είπε πως την επόμενη μέρα ξεκινούν οι οντισιόν του X Factor». «Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή θα τα καταφέρεις ήταν τα λόγια της. Έτσι πήρα την απόφαση να στείλω την αίτηση και να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου» λέει η Σοφίνα Λαζαράκη η οποία τελικά όντως τα κατάφερε και έφτασε στα live του show συμμετέχοντας στο συγκρότημα ΝΜΑ.

Δείτε εδώ όσα είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη της με την μαμά της Μαίρη Μηλιαρέση!

Όσο για την αποχώρηση τους στο 2ο live του X Factor…«Στεναχωρηθήκαμε τόσο εμείς όσο και ο Θοδωρής. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήμουν ευχαριστημένη από την ερμηνεία μας στο δεύτερο live. Στις πρόβες, και ειδικά στην τζενεράλε, το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο. Ήμουν σίγουρη πως θα ήμασταν προτεινόμενες για αποχώρηση.» λέει με ειλικρίνεια και εξομολογείται πως τη στιγμή που ο Σάκης Ρουβάς τους ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσουν από το παιχνίδι πίστευε πως θα ξεσπούσε σε κλάματα. «Κλαίω εύκολα, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μου βγήκε καθόλου στεναχώρια. το κλίμα στα backstage με τα υπόλοιπα παιδιά ήταν υπέροχο, διότι δεν υπήρχε καθόλου ανταγωνισμός με τους συμπαίκτες μας. Εξάλλου όσοι φτάσαμε μέχρι εδώ ήμασταν όλοι καλοί». Η Σοφίνα έχει ήδη ξεχωρίσει τα φαβορί για το X Factor καθώς εστιάζει σε τρία συγκεκριμένα αγόρια. «Θεωρώ πως ο Ίαν Στρατής, ο Ανδρέας Λέοντας και ο Πιλάτος Κουνατίδης είναι από τους δυνατούς παίκτες του X Factor και αυτό είναι κάτι που μπορείς να δεις ξεκάθαρα από τη δημοφιλία που έχουν στα social media.»