Σοφίνα Λαζαράκη: «Έχω υπάρξει σε κοινόβια με φίλους»

Σοφίνα Λαζαράκη

"Πέρασα τη δεύτερη καραντίνα στο σπίτι φίλου, που με φιλοξενούσε και μαζευόμασταν έξι - εφτά άτομα" τονίζει, επίσης, η Σοφίνα Λαζαράκη.

Η Σοφίνα Λαζαράκη έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου με αφορμή τη συμμετοχή στη σειρά «Σκαραβαίος» του Alpha. Μέσα σε όλα, η νεαρή ηθοποιός μίλησε για την περίοδο που σπούδαζε χορό στην Ισπανία και τη διαχείριση της αναγνωρισιμότητας.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφίνα Λαζαράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σπούδασα στη Μαδρίτη χορό, κλασικό και σύγχρονο. Εγώ γενικά έχω υπάρξει σε σπίτια ψιλοκοινόβια με φίλους. Δηλαδή με το που γύρισα και από την Ισπανία, την δεύτερη καραντίνα την πέρασα στο σπίτι ενός φίλου, που με φιλοξένησε γιατί δεν είχα ακόμα το δικό μου διαμέρισμα με το που γύρισα και μαζευόμασταν έξι – εφτά άτομα και μέναμε στο σπίτι».

«Επειδή και γω έχω μεγαλώσει με μια μαμά η οποία ήταν και αυτή συνέχεια στις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητα, χωρίς να την έχουν επηρεάσει, αυτό έβλεπα και γω από μικρή. Δηλαδή η δουλειά της μαμάς μου είναι αυτή και μετά που γύριζε στο σπίτι ήταν η μαμά μου » πρόσθεσε, επίσης, η Σοφίνα Λαζαράκη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.