Σοφία Ζαχαριάδου: «Η τριάδα της φωτιάς στο GNTM είναι έτσι και χειρότερα! Έχουν προσπαθήσει να…»

Σοφία Ζαχαριάδου

Αποκαλύψεις από τα κορίτσια που αποχώρησαν από το GNTM!

Η Σοφία Ζαχαριάδου και η Ιωάννα Δεσύλλα, οι δύο παίκτριες που αποχώρησαν από το GNTM, βρέθηκαν Στη Φωλιά των Κου Κου. Εκεί, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης δεν θα μπορούσαν να μην τις ρωτήσουν για την… «τριάδα της φωτιάς», όπως έχουν χαρακτηρίσει τις Εύη Ιωαννίδου, Μικαέλα Φωτιάδη και Μέγκι Ndrio που συνεχώς σχολιάζουν τις συμπαίκτριες τους.

«Η τριάδα είναι έτσι και χειρότερα», είπε η Σοφία Ζαχαριάδου, που είδε την έξοδο από το ριάλιτι λόγω μιας τραυματικής εμπειρίας που είχε με το νερό και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη δοκιμασία. «Μπορούν να μιλήσουν πολύ άσχημα μπροστά σου, με πολύ κακό τρόπο, χωρίς να σεβαστούν. Είναι ο χαρακτήρας τους έτσι και ταίριαξαν μεταξύ τους. Είναι θέμα ανατροφής και ό,τι μαθαίνουν από την οικογένεια, το βγάζουν και πάρα έξω. Μας θεωρούν κατώτερες. Νιώθουν ότι αυτές είναι ανώτερες», συνέχισε η παίκτρια, η οποία αποκάλυψε πως η τριάδα έχει προσπαθήσει να τις πλησιάσει off camera, ωστόσο θεωρούν πως στα πλάνα πρέπει να είναι μόνο οι τρεις τους.

«Πιστεύω ότι έχουν προσπαθήσει να μας πλησιάσουν μόνο και μόνο για να δείξουν στον κόσμο ότι είναι μαζί μας. Για κανέναν άλλο λόγο. Αυτό off camera για να το προσπαθήσουν να δούμε πως θα πάει και να το συνεχίσουν και on camera. Γιατί on camera όπως βλέπετε είναι οι τρεις τους μόνο. Δεν μας πλησιάζουν. Δεν θέλουν ο κόσμος να τις βλέπει μαζί μας, να είναι οι τρεις τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του GNTM.

Ενώ η Ιωάννα Δεσύλλα συμπλήρωσε: «Μπορεί να νομίζουν κιόλας ότι αυτό θα τις ανεβάσει κιόλας.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το GNTM!