Σοφία Βόσσου: «Με τον Ανδρέα ήμασταν σαν φτωχοσυμπέθεροι στην Eurovision»

Σοφία Βόσσου

"Τα μακιγιάζ μου και τα ρούχα μου ήταν από εμάς και όχι παραγωγή της ΕΡΤ ή κάποιας άλλης εταιρείας" αποκάλυψε η Σοφία Βόσσου.

Η Σοφία Βόσσου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου το πρωινό της Τετάρτης στον Alpha. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσπάθεια που έκανε μαζί με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και το κομμάτι «Άνοιξη» στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Ειδικότερα, η Σοφία Βόσσου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν πήγαμε στην Eurovision ήταν πάρα πολύ ωραία όλα, οργανωμένα αλλά εμείς είχαμε ένα θεματάκι ως αντιπροσωπεία τότε. Δεν την πίστευαν πολύ τότε την Eurovision. Παλέψαμε πολύ μόνοι μας για να το κάνουμε αυτό. Δεν μπορούσαμε να μείνουμε σε ένα ξενοδοχείο πρώτης κατηγορίας και πήγαμε λίγο ψιλοφτωχοσυμπέθεροι αλλά σε αυτό δεν έφταιγε η ΕΡΤ. Ήταν έτσι ο νόμος. Τα παιδιά της ΕΡΤ ήταν εξαιρετικά, εμείς με τον Ανδρέα βάλαμε λεφτά από την τσέπη μας».

«Τα μακιγιάζ μου και τα ρούχα μου ήταν από εμάς και όχι παραγωγή της ΕΡΤ ή κάποιας άλλης εταιρείας. Την τελευταία στιγμή, μάλιστα, μείναμε από σαξοφωνίστα! Είχαμε έναν εξαιρετικό σαξοφωνίστα που ξαφνικά αρρώστησε και βρήκαμε τον γέροντα, ο οποίος δεν άντεχε ο κακομοίρης και πάτησε κάτι κοκοράκια τα οποία όμως εγώ δεν κατάλαβα» πρόσθεσε ακόμα η Σοφία Βόσσου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.