Σοφία Βόσσου για τον γαμπρό της: «Τι πάει να πει κρατούμενος; Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος»

Βόσσου Δημάκης

"Αν η κόρη μου τα είχε φτιάξει με έναν που έκανε τις χιλιάδες απατεωνιές και εγκλήματα προκειμένου να βγάλει λεφτά αλλά παρέμενε έξω, θα ήταν καλά;", σχολιάζει η γνωστή τραγουδίστρια για τον σύζυγο της κόρης της.

Στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη μιλά η Σοφία Βόσσου. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια εξομολογείται τις στιγμές που πέρασε με την αρρώστια του πατέρα της, ενώ εκφράζει και τα παράπονά της προς τα Μέσα, που αναφέρονται στον σύζυγο της κόρης της ως «κρατούμενο».

«Πιστεύω στον Θεό, έχω βιώσει πολλά προσωπικά θαύματα. Όταν έχασα τον πατέρα μου, που είχε καρκίνο, ήταν μοιραίο ότι θα πεθάνει. Προσευχήθηκα αμέσως και ζήτησα μόνο να μην πονέσει. Χειρουργείται ο μπαμπάς μου, κολλάει ένα μικρόβιο από την εντατική και έφυγε μέσα σε 3 μέρες, σαν πουλάκι», περιγράφει η Σοφία Βόσσου.

«Ευχαρίστησα τον Θεό, θα είμαι αιώνια ευγνώμων για αυτό. Είχα φοβερή σχέση μαζί του, δεν τον φοβόμουν, τον σεβόμουν και κάναμε πάρα πολύ καλαμπούρι», εξομολογείται η τραγουδίστρια στην κάμερα του Alpha.

«Ήταν αναμενόμενο να πάρει έκταση το θέμα με το σύμφωνο συμβίωσης της κόρης με τον γαμπρό μου, γιατί είναι μια περίεργη σχέση. Σαφώς κεντρίζει το ενδιαφέρον»

Όσον αφορά τον πολιτικό γάμο που τέλεσε τους προηγούμενους μήνες η κόρη της, Ερασμία Μάνου, με τον Βασίλη Δημάκη εντός των φυλακών Κορυδαλλού, η Σοφία Βόσσου σχολιάζει:

«Δεν μπορώ εγώ αυτό το «κρατούμενος». Τι πάει να πει αυτό; Αν η κόρη μου τα είχε φτιάξει με έναν που έκανε τις χιλιάδες απατεωνιές και εγκλήματα προκειμένου να βγάλει λεφτά αλλά παρέμενε έξω, θα ήταν καλά; Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, έχει πάρει και τα δύο του πτυχία μέσα από τη φυλακή. Τώρα περιμένουμε οσονούπω να αποφυλακιστεί».

«Εμένα με ενδιαφέρει ότι η κόρη μου είναι ευτυχισμένη και η ζωή είναι μπροστά τους. Θα τους στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Σοφία Βόσσου.