Σοφία Βόσσου για Μαρίνα Σάττι: «Στα 40 του μπαμπά της θα πρέπει να είναι στη σκηνή της Eurovision»

Σοφία Βόσσου

"Την θεωρώ πολύ ώριμη ψυχή την Μαρίνα και ξέρω ότι όλο αυτό θα της δώσει δύναμη" δηλώνει η Σοφία Βόσσου.

Η Σοφία Βόσσου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, το πρωινό της Πέμπτης, στον Alpha. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μάλιστα, τόσο στο βαρύ πένθος της Μαρίνας Σάττι, η οποία έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα, όσο και στη διαχείριση της απώλειας των δικών της γονιών.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Βόσσου δήλωσε πως «είχα και γω κάτι παρόμοιο με την Μαρίνα Σάττι. Όταν έχασα τον μπαμπά μου, ήμουν στο μαγαζί. Στις 7 το απόγευμα έφυγε ο μπαμπάς μου, 65 χρονών και γω έπρεπε το βράδυ να τραγουδήσω γιατί ήταν κλεισμένο όλο το μαγαζί. Βγήκα και τραγούδησα. Φυσικά είπα στον κόσμο ότι μου είχε συμβεί αυτό και ότι θα τραγουδούσα για τον πατερούλη μου».

«Όταν έχασα την μανούλα μου, ήμουν στο θέατρο και με στήριξαν πάρα πολύ και οι επιχειρηματίες και όλος ο θίασος. Οι παραγωγοί, μάλιστα, ήταν κοντά μου σαν αδέλφια, πραγματικά. Για την Μαρίνα Σάττι τώρα είναι πάρα πολύ δύσκολο να ανέβει στη σκηνή της Eurovision. Στα 40 του μπαμπά της θα πρέπει να είναι εκεί. Ο κάθε άνθρωπος το βιώνει με τον δικό του τρόπο, με την δική του δύναμη. Εγώ πιστεύω σε αυτό το παιδί πάρα πολύ. Την θεωρώ πολύ ώριμη ψυχή την Μαρίνα και ξέρω ότι όλο αυτό θα της δώσει δύναμη».

«Θέλω να της πω με πάρα πολύ αγάπη, της έστειλα και ένα μήνυμα την ημέρα που συνέβη, να το δεχθεί έτσι αυτό το πράγμα γιατί για κάποιο λόγο έχει γίνει. Είναι μια δοκιμασία που πρέπει να την περάσει» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Σοφία Βόσσου για τη νεαρή εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision 2024.