Σοφία Βόσσου: «Δεν πήγα στο πάρτυ του YFSF γιατί αν θα πήγαινα…»

Τι είπε για την κριτική επιτροπή του YFSF;

 «Δεν πήγα στο πάρτυ του YFSF γιατί αν θα πήγαινα κάποιος έπρεπε να μην πάει. Επέλεξα λοιπόν να είμαι εγώ γιατί θα το είχαμε μετατρέψει σε κάτι άλλο, ενώ ήταν βραδιά γιορτής και για τον Γιάννη Σαββιδάκη, που κέρδισε και το χάρηκα και για τους συμπαίκτες μου και για όλη την ομάδα που περάσαμε τόσο ωραία. Επειδή υπήρξε αυτή η ψιλοκοντρίτσα με τον Τάκη κι εμένα, θα νομίζαν… και δεν ήθελα. Αυτό ήταν μια βραδιά που δεν είχε να κάνει ούτε με τον Τάκη, ούτε με εμένα»
 είπε η Σοφία Βόσσου στον Θανάση Πάτρα και την εκπομπή «Τα λέμε…» απαντώντας για την απουσία της από το πάρτυ του show του ΑΝΤ1 ενώ πρόσθεσε πως δεν έχουν μιλήσει και πως πριν από το παιχνίδι δεν είχαν κάποια κόντρα.

Απατώντας στο αν θα μπορούσε το YFSF να έχει την ίδια απήχηση χωρίς την κριτική επιτροπή, μόνο τις ψήφους του κόσμου η Σοφία Βόσσου απάντησε πως: «Πιστεύω ότι θα είχε απήχηση, δεν νομίζω ότι θα ήταν πρόβλημα αυτό. Γιατί είναι ένα παιχνίδι που δεν έχει αποχωρήσεις και αν ψήφιζε μόνο ο κόσμος μπορεί αν είχε και πιο πολύ ενδιαφέρον»

Δείτε το απόσπασμα από την συνέντευξη:

//www.youtube.com/embed/Vk9iEJ66-x8