Σοφία Βόσσου: «Αν δεν έχω κάνει καλά πράγματα, πιστεύω ότι θα γυρίσω και θα φάω πάρα πολλά χαστούκια»

Σοφία Βόσσου

"Πιστεύω ότι ξαναρχόμαστε μέχρι να καταλάβουμε τι γίνεται" τονίζει η Σοφία Βόσσου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Βόσσου στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναϊδα Νέγκα στο Action 24. Μεταξύ άλλων, δε, η έμπειρη ερμηνεύτρια έθιξε το κομμάτι της μετενσάρκωσης εξηγώντας για ποιους λόγους η ίδια θεωρεί πως είναι πιθανό να… επιστρέψει μετά τον θάνατο της.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Βόσσου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πιστεύω ότι ξαναρχόμαστε. Δεν πιστεύω ότι δεν θα ξαναέρθουμε, μέχρι να καταλάβουμε τι γίνεται. Δεν πιστεύω ότι θα γυρίσω ως φίκος, πιστεύω ότι θα γυρίσω όμως αν δεν έχω κάνει καλά πράγματα και θα φάω πάρα πολλά χαστούκια. Πάρα πολλά. Γι’ αυτό ας φροντίζουμε, τώρα που είμαστε εδώ, να τα σκεφτόμαστε αυτά και να είμαστε καλοί άνθρωποι. Στο επόμενο κλάσμα του δευτερολέπτου μπορεί να μην ζούμε οπότε πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση».

«Ο Χριστός το έχει πει αυτό: Ιδού ο Νυμφίος . Κατάλαβες; Αν το πάρεις Χριστιανικά, αν το πάρεις Βουδιστικά, αν το πάρεις όπως θέλεις… να ‘το! Το ίδιο πράγμα είναι. Άρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Προσωπικά δεν φοβάμαι τίποτα και μιλάω ειλικρινά».

«Θεωρώ ότι έπρεπε να κάνω αυτά που έκανα για να φτάσω σημείο σήμερα να αντιλαμβάνομαι κάποια άλλα πράγματα σε μεγαλύτερο βάθος» εκμυστηρεύτηκε ακόμα η Σοφία Βόσσου στην Αθηναϊδα Νέγκα και στο talk show της.