Σοφία Βογιατζάκη: «Σκέφτομαι μήπως είναι στοιχείο αυτοκαταστροφής που το έχω διοχετεύσει όλο στο φαγητό»

Σοφία Βογιατζάκη

"Σαφώς πρέπει να έχει μια βαθύτερη αιτία όλο αυτό" παραδέχεται η Σοφία Βογιατζάκη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Βογιατζάκη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» με αφορμή την δεύτερη χρονιά για την παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» στο θέατρο Αλίκη. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις διαφορετικές πλευρές του εαυτού της, την σχέση με τα social media και τα κιλά της.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Βογιατζάκη τόνισε πως «αρχικά ήθελα να γίνω χορεύτρια, έχω κάνει 11 χρόνια κλασικό μπαλέτο και ενόργανη. Έσπασα το πόδι μου και διάφορα άλλα γιατί ντρεπόμουν και δεν μίλαγα, Έβαλα κιλά, άρχισα τις δίαιτες, βάλε – βγάλε, βάλε – βγάλε και παράλληλα με όλο αυτό από μικρή με πήγαινε η μαμά κάθε Σαββατοκύριακο στο θέατρο οπότε με εντυπωσίαζε όλο αυτό και έλεγα «αυτό θα γίνω όταν μεγαλώσω».

«Ποιος άνθρωπος είναι μόνο ένα πράγμα; Όλοι είμαστε τα πάντα. Έχω και την σκοτεινή πλευρά μου, έχω και την εσωστρέφεια μου και τη θλίψη μου. Με τα social media δεν έχω πάρα πολύ καλή σχέση είναι η αλήθεια. Οι άνθρωποι μπορούν να λένε την γνώμη και την άποψη τους ελεύθερα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι σωστή, δεν σημαίνει ότι εμένα θα με επηρεάσει ούτε ότι θα το βγάλω μέσα μου. Τα ακούω και προσπαθώ να καταλάβω την πρόθεση. Αν η πρόθεση είναι πραγματικά για να βελτιώσεις κάτι, φυσικά και το ακούω.

«Νομίζω πως αγαπάω αρκετά τον εαυτό μου. Υπάρχει όμως και ένα κομμάτι, αυτό είναι το «αυτοκαταστροφικό» του χαρακτήρα μου, που αναρωτιέμαι αν όντως τον αγαπάω 100%. Είναι αυτό με τα κιλά που, ενώ έχω κάνει προσπάθειες, βάζω – βγάζω, βάζω – βγάζω συνέχεια και δεν έχω σταθεροποιηθεί κάπου. Σκέφτομαι μήπως είναι ένα στοιχείο αυτοκαταστροφής που έχω και το έχω διοχετεύσει όλο στο φαγητό με κάποιο τρόπο» τόνισε ακόμα η Σοφία Βογιατζάκη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο MEGA. «Σαφώς πρέπει να έχει μια βαθύτερη αιτία όλο αυτό γιατί έχω κάνει πολλές προσπάθειες, έχω φτάσει στο ποθητό αποτέλεσμα και μετά τα ξαναπήρα».