Σοφία Βογιατζάκη για Αρναούτογλου: «Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του, ο Γρηγόρης δεν θα ήθελε»

Σοφία Βογιατζάκη

«Όταν είδαμε τον Αλέξη Γεωργούλη για το ρόλο, πάθαμε όλες σοκ», λέει η Σοφία Βογιατζάκη.

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη Μαρία Αντωνά έδωσε συνέντευξη η Σοφία Βογιατζάκη. Η ηθοποιός μίλησε για τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Αλέξη Γεωργούλη, αλλά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Οι απόψεις για τον τρόπο που γελάω διίστανται, κάποιους τους εκνευρίζει. Είμαι τυχερή γιατί έχω δουλέψει με ανθρώπους που θαυμάζω και αγαπώ. Βέβαια, έχω δουλέψει και με ανθρώπους που μετά από τη συνεργασία μας σταμάτησα να τους εκτιμώ.

Η Βίκυ Σταυροπούλου και η Βασιλική Ανδρίτσου είναι οικογένεια για μένα. Όταν είδαμε τον Αλέξη Γεωργούλη για το ρόλο, πάθαμε όλες σοκ. Και βέβαια όταν τον γνωρίσαμε καταλάβαμε ότι δεν είχε καμία σχέση με το ρόλο του μοιραίου, έχει χιούμορ και είναι ένας γλύκας», είπε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη.

Η Σοφία Βογιατζάκη είπε στη συνέχεια: «Είχα κάνει στο παρελθόν ραντεβού για το J2US, αλλά τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Θα ξαναπήγαινα σε ομάδα πρωινής εκπομπής και εννοείται ότι θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γρηγόρης δεν θα ήθελε.  Ο Γρηγόρης είναι ένα ταλαντούχο και ευφάνταστο πλάσμα με επικοινωνιακό ταλέντο και μπορεί σε τρία λεπτά να σου κατεβάσει110 ιδέες».