Σοφία Σεϊρλή: «Έχω βγει ολόγυμνη σε παράσταση»

Σοφία Σεϊρλή

«Τρεις φορές έφτασα κοντά στο γάμο αλλά δεν έτυχε. Προφανώς δεν ήμουν φτιαγμένη για να κάνω σπίτι και οικογένεια», λέει η Σοφία Σεϊρλή.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Χριστίνα Πατσιώκα έδωσε συνέντευξη η Σοφία Σεϊρλή. Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο, αλλά και τις απώλειες των δικών της ανθρώπων.

«Την έχω αγαπήσει την Αυξεντία, είναι μια γυναικά που έχει πονέσει. Υπάρχει ένα μυστικό, έχει θάψει τον Διακοσάββα που πήγε να βιάσει την Αννούλα. Η Αυξεντία θα εκμυστηρευτεί στην ανιψιά της το λόγο που δεν δέχτηκε να γίνει ηγουμένη. Με αναγνωρίζουν στο δρόμο και μου λένε “μοιάζετε στην Αυξεντία από το Μαύρο Ρόδο”, χαμογελάω και απαντάω “εγώ, είμαι αυτή”. Το πιο ακραίο που έχω κάνει για ρολό είναι να βγω σε παράσταση ολόγυμνη, ήταν ο ρόλος τέτοιος», είπε αρχικά η Σοφία Σεϊρλή.

Η Σοφία Σεϊρλή είπε στη συνέχεια: «Με τη νέα γενιά ηθοποιών και σκηνοθετών έχω πολύ καλές σχέσεις και θέλω να δουλεύω μαζί τους. Με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη και τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου έχουμε αγαπηθεί πάρα πολύ. Ο Μιχαήλ με έμαθε να μπαίνω στο ίνσταγκραμ».

Η Σοφία Σεϊρλή μίλησε και για την ζωή της: «Πήγα στο Λονδίνο για να σπουδάσω κάτι άλλο γιατί ο μπαμπάς μου έκλαιγε και χτυπιόταν για να μην γινώ ηθοποιός. Όταν γύρισα από το Λονδίνο, ξύπνησα μια ημέρα, μετά και από μια δύσκολη σχέση που είχα και είπα θα γινώ ηθοποιός και τέλειωσε. Ανακοίνωσα στην μητέρα μου ότι θα πάω στο θέατρο, και της είπα πες του το (του πατερά μου) δεν θέλω καμία κουβέντα».

Η Σοφία Σεϊρλή μίλησε στη συνέχεια για την απώλεια της μητέρας της: «Θυμάμαι πάρα πολύ καλά όταν έμαθα ότι πέθανε η μητέρα μου, νύχτα, βγήκα στο δρόμο και φώναζα, αυτήν την φωνή την κουβαλάω. Την ημέρα που πέθανε η μητέρα μου, ξύπνησα από ένα δυσάρεστο όνειρο και δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεββάτι μου. Με το ζόρι σηκώθηκα να ντυθώ. 10 χρόνια μετά τη μητέρα μου, έχασα τον πατέρα μου και μετά την αδελφή μου. Και πάντα έπαιζα στο θέατρο».

Κλείνοντας, η Σοφία Σεϊρλή ανέφερε: «Τρεις φορές έφτασα κοντά στο γάμο αλλά δεν έτυχε. Προφανώς δεν ήμουν φτιαγμένη για να κάνω σπίτι και οικογένεια. Θα ήθελα να είχα μια σχέση, στην άλλη ζωή τώρα, που ο καθένας να είχε το χώρο του. Δεν θέλω να είμαι συνέχεια με έναν άνθρωπο. Δεν προλαβαίνω να αισθανθώ μοναξιά. Τελευταία φορά ήταν με τον Covid. Έκανα διάφορα, άλλαζα ρούχα, προσπαθούσα να έχω μια μικρή κοινωνική ζωή μέσα στο σπίτι για να μην πάθω καμιά κατάθλιψη».