Σοφία Παυλίδου: «Με τον Χρήστο Φερεντίνο είμαστε φίλοι, έχουμε περάσει πολλά μαζί»

Σοφία Παυλίδου

"Τώρα που μεγάλωσαν τα παιδιά μου είναι η ευκαιρία να ζήσω μια άλλη ζωή" ανέφερε η Σοφία Παυλίδου.

Η Σοφία Παυλίδου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για την συμμετοχή της σε βιντεοκλίπ, τα παιδιά της, τους νέους στόχους της αλλά και για την σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συνάντησε την Σοφία Παυλίδου στην γοτθική συνοικία της πανέμορφης Βαρκελώνης με αφορμή την συμμετοχή της στο βιντεοκλίπ του Διονύση Μακρή, και μίλησαν αρχικά για τις διατροφικές επιλογές της και την στάση ζωής της.

«Όταν ήμουν καστανή, έμοιαζα περισσότερο με Ισπανίδα. Ο χρόνος, μού έχει συμπεριφερθεί πολύ ωραία. Είμαι vegetarian 14 χρόνια δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος δεν έχει ανάγκη το κρέας», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Τώρα που μεγάλωσαν τα παιδιά μου είναι η ευκαιρία να ζήσω μια άλλη ζωή. Τα πρωινά, που τα παιδιά πήγαιναν σχολείο λέγαμε τα νέα μας, τους ξυπνούσα τραγουδώντας. Ήμουν η κλασική Ελληνίδα μαμά, είχα ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μου και χαίρομαι για αυτό», δήλωσε σχετικά με τα παιδιά της.

Για την σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, η Σοφία Παυλίδου σχολίασε: «Με τον Χρήστο Φερεντίνο είμαστε φίλοι, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Έχουμε περάσει πολλά μαζί. Εύχομαι «καλό κουράγιο» στον Χρήστο Φερεντίνο για την μεταγραφή του στον ΣΚΑΙ. Ο κόσμος αγαπάει τον Χρήστο Φερεντίνο. Θέλω να πάει καλά είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου».