Σοφία Πανάγου: «Η κόρη μου αντιδρούσε πάρα πολύ στην αναγνωρισιμότητα μου»

Σοφία Πανάγου

"Πηγαίναμε σε πάρτι, μαζεύονταν παιδάκια γύρω μου για αυτόγραφα και τα έσπρωχνε" δηλώνει, μεταξύ άλλων, η Σοφία Πανάγου.

Την Σοφία Πανάγου συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης, το απόγευμα του Σαββάτου, στα πλαίσια της εκπομπής «Μπαμπα-δες» στη δημόσια τηλεόραση. Μέσα σε όλα, δε, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα συναισθήματα της μητρότητας εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αντιδρούσε στη δική της αναγνωρισιμότητα η κορούλα της.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Πανάγου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άφησα πίσω πολλά πράγματα με την μητρότητα αλλά δεν νιώθω ότι στερήθηκα, ήταν μια πολύ συνειδητή επιλογή. Με το που ήρθε η Αλκμήνη ένιωσα ότι έχω την τύχη να παρακολουθήσω μια ζωή από την αρχή της. Όλο αυτό μου φαινόταν τεράστιο, ένα θαύμα το οποίο είχα την τύχη να το παρακολουθήσω και μου φαίνονταν πολύ μικρά όλα τα υπόλοιπα. Δηλαδή η καριέρα, οι δουλειές ήταν πολύ λίγο μπροστά σε αυτό που ζούσα οπότε για τρία χρόνια αφιερώθηκα πλήρως».

«Το παιδί την βίωσε την αναγνωρισιμότητα του «Πενήντα πενήντα» και στην αρχή αντιδρούσε πάρα πολύ. Δηλαδή πηγαίναμε σε πάρτι, μαζεύονταν παιδάκια γύρω μου για αυτόγραφα και τα έσπρωχνε. Καθόταν στην αγκαλιά μου και τους έλεγε «όχι, είναι η μαμά μου! Φύγετε». Μου έκρυβε το πρόσωπο για να μη βγάλουμε φωτογραφίες, μου έπαιρνε τα χαρτιά και αντιδρούσε έντονα σε όλο αυτό».

«Ήταν απόλυτα φυσιολογικό και κατανοητό, δεν καταλάβαινε κιόλας γιατί έκαναν έτσι» πρόσθεσε, επίσης, η Σοφία Πανάγου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην ΕΡΤ.