Σοφία Μουτίδου: «Δυσκολεύτηκα να με βρίζουν ωμά και να…»

Σοφία Μουτίδου

Η Σοφία Μουτίδου εκμυστηρεύτηκε στην Χριστίνα Λαμπίρη για το bullying και το μίσος δίχως αιτία που έχει δεχτεί.

Η Σοφία Μουτίδου μαζί με την Τζόυς Ευείδη βρέθηκαν στο πλατό του «Εμείς» για να μιλήσουν για την παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» στην οποία πρωταγωνιστούν. Όταν η κουβέντα ήρθε στο bullying η Σοφία Μουτίδου μίλησε για ένα θέμα που έχει αναπτύξει και μέσα από τα βίντεο της στο Youtube, εκείνο των κιλών και των σχολίων από τα πιο αθώα μέχρι τα πιο έντονα που μπορεί να δεχτεί κανείς. Όταν δε βρίσκεσαι εκτεθειμένος με οποιονδήποτε τρόπο, όπως στην περίπτωση της εκτός από το θέατρο και την τηλεόραση και στο Youtube τότε τα πράγματα μπορούν να γίνουν και ανεξέλεγκτα αφού όλο αυτό δεν έχει να κάνει με το ποιος είσαι, αλλά με το γεγονός ότι εκτίθεσαι.

[dfp_ads id=236982]

«Εγώ έχω δεχτεί bullying στη ζωή περισσότερο και στη δουλειά. Υπάρχει ένα υπολανθάνον bullying για τα κιλά μου. Πολύ συχνά. Μπαίνω σε έναν χώρο, ακόμα και με ανθρώπους που με ξέρουν και δεν με κοιτάνε στο πρόσωπο, με κοιτάνε κάτω. Η πρώτη ματιά είναι κάτω. Να δούνε πόσο έχω παχύνει. Αυτό είναι ένα bullying καθημερινό. Αν αυτό θεωρείται bullying. Μα γλιστράει το μάτι σου, κοίτα με. Μην είσαι τόσο αδιάκριτος. Αυτό ναι, το bullying των κιλών το δέχομαι πολύ.

Στο Youtube δέχομαι τόσα πολλά. Είναι ένα μέτωπο τρελό. Άπαξ και εκτίθεσαι σε ένα τόσο μεγάλο κοινό, δεν είναι πια οι φαν σου μόνο, είναι όλοι. Οπότε, το τι έχω δεχτεί από hate comments. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ. Στην αρχή δυσκολεύτηκα να με βρίζουν ωμά και να βλέπω γραμμένα ωμότητες και χοντράδες για εμένα. Είναι κάτι πάνω από εσένα. Επώνυμα να σου λένε το χειρότερο πράγμα. Από το πιο απλό που είναι τα κιλά, μέχρι το «σπάσε και το άλλο σου πόδι και πήγαινε πέθανε». Και λες αυτό το μίσος, το καθαρό μίσος, δεν είναι εύκολο να το φας στη μάπα. Με τον καιρό ομολογώ ότι είμαι πολύ πιο mild. Στην αρχή απαντούσα. Δεν απαντιέται», ανέφερε συγκεκριμένα η Σοφία Μουτίδου.