Σοφία Μουτίδου – «Αν είδατε προσβολή είναι καθαρά δικό σας θέμα»

Σοφία Μουτίδου

Απασφάλισε στον αέρα του Booth η Σοφία Μουτίδου!

Την προσωπική της θέση θέλησε να ξεκαθαρίσει η Σοφία Μουτίδου το μεσημέρι της Τετάρτης μέσα από τον αέρα της εκπομπής Booth. Αφορμή στάθηκε ένα τηλεφώνημα που αναφέρθηκε στην ιστορία της τρανς Βανέσας.

Μια ιστορία που παρουσιάστηκε εκτενώς, το πρωί της Δευτέρας, στο «Πάμε Δανάη».

Έτσι, λοιπόν, μετά τον σχολιασμό της συγκεκριμένης συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός δέχθηκε κατηγορίες πως  προσέλαβε το συγκεκριμένο άτομο λέγοντάς της «όταν ήσουν άντρας» αναφερόμενη σε εκείνη την περίοδο της ζωής της

Μέσα από τον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής στο OPEN, η Σοφία Μουτίδου επέλεξε να επανέλθει στο θέμα και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «Δεν προσβάλαμε κανέναν, αν είδατε προσβολή είναι καθαρά δικό σας θέμα. Δεν έχω καμία διάθεση ποτέ να προσβάλω κανέναν, είμαι κοντά με την ψυχή μου, με το σώμα μου και με τον λόγο μου» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, η γνωστή ηθοποιός πρόσθεσε πως «κάνουμε ό,τι μπορούμε! Αν παρεξηγούμαστε δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι είμαστε ελέφαντες. Μένουμε λίγο να μας φάνε οι λέξεις. Εχθές είδαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα τέτοιο θέμα. Είχε τα κότσια η Βανέσα να πει κάτι τέτοιο. Εμείς είμαστε κοντά της. Δέχτηκα χυδαία μηνύματα από μια κοπέλα στα social media, με απείλησε».