Σοφία Μανουσάκη: «Παλέψαμε με την οικογένειά μου και για ένα πιάτο φαγητό»

Σοφία Μανουσάκη

"Στα εφηβικά χρόνια άρχισαν οι δυσκολίες, διότι ήρθε η οικονομική κρίση κι αρχίσαμε να αντιμετωπίζουμε με την οικογένειά μου καταστάσεις..." ανέφερε η Σοφία Μανουσάκη.

Η Σοφία Μανουσάκη μίλησε στην εκπομπή Πρωϊαν σε είδον τη μεσημβρίαν για την εφηβεία της και την γνωριμία της με τον Στέφανο Κορκολή.

«Κατάγομαι από τα Χανιά της Κρήτης, από αυτό το υπέροχο νησί. Είχα πολύ όμορφες παιδικές αναμνήσεις και στο σπίτι ακούγαμε πολλή μουσική. Χάρη στους γονείς μου έμαθα πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής και τους ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Στα εφηβικά χρόνια άρχισαν οι δυσκολίες, διότι ήρθε η οικονομική κρίση κι αρχίσαμε να αντιμετωπίζουμε με την οικογένειά μου καταστάσεις, ακόμα και να παλέψουμε και για ένα πιάτο φαϊ, αν μπορώ να το πω αυτό. Εκείνη την περίοδο, που αποφάσισα να πάω στο ωδείο, είπα στους γονείς μου ότι θέλω να ξεκινήσω μαθήματα φωνητικής» είπε αρχικά η Ελένη Μανουσάκη.

«Με τον Στέφανο Κορκολή συναντηθήκαμε τυχαία. Είχε έρθει στα Χανιά για μια φιλανθρωπική συναυλία. Σε μία συνέντευξη του πρότεινε ο δημοσιογράφος, αν έχει χρόνο να ακούσει μια νέα φωνή κι εγώ δεν γνώριζα τίποτα. Εκεί κατάλαβα ότι είχε δημιουργηθεί μία όμορφη συνωμοσία για αυτήν την ακρόαση» είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Μανουσάκη.