Σοφία Μανωλάκου: «Πάω να βγω στην υπόκλιση, με τραβάει και βγαίνει στη θέση μου»

Σοφία Μανωλάκου

Όταν ο αθέμιτος ανταγωνισμός συνάντησε τη Σοφία Μανωλάκου...

Η Σοφία Μανωλάκου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Pop Up και τη δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή με αφορμή την παράσταση «Μπαμπούλες» με την οποία και θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι. Η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στις δυσκολίες του ανταγωνισμού που φέρει ο θεατρικός χώρος αποκαλύπτοντας την πιο ακραία, άδικη συμπεριφορά που δέχθηκε από συνάδελφο της!

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Μανωλάκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πιστεύω ότι στο επαγγελματικό περιβάλλον υπάρχει ανταγωνισμός. Σε όλες τις δουλειές, όχι μόνο στη δική μας. Πόσο μάλλον στη δική μας που υπάρχει και αυτή η προβολή, ο αθέμιτος ανταγωνισμός, ο εγωισμός. Βέβαια, αν τα απομυθοποιήσεις όλα αυτά και το δεις σαν ένα επάγγελμα δεν αποτελούν κανένα πρόβλημα».

«Έχει τύχει να με τραβήξουν πίσω για να βγουν στη θέση μου στην υπόκλιση για να φανεί εκείνος. Και αυτό επειδή την προηγούμενη ημέρα, στη γενική μας δοκιμή, είπε ο σκηνοθέτης «Σοφία κράτησε αυτό το ωραίο βλέμμα στο σημείο που βγαίνεις στην υπόκλιση». Πάω να βγω, λοιπόν, την επόμενη και με τραβάει ο ηθοποιός και βγαίνει στη θέση μου» πρόσθεσε η ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha.

Παράλληλα η Σοφία Μανωλάκου μίλησε για το σίριαλ που πρωταγωνιστούσε τη φετινή σεζόν στο MEGA, την «Έξαψη» καθώς και τη σχέση που διατηρεί με τον συνάδελφο της, Σπύρο Σπαντίδα.