Σοφία Μανωλάκου: «Όταν παίζουμε πάνω στη σκηνή θα κοιτάμε τι έχουμε ανάμεσα στα σκέλια μας;»

Σοφία Μανωλάκου

"Σημασία έχει να κάνουμε τέχνη, να ποιούμε ήθος, τώρα το τι έχει ο καθένας ανάμεσα στα πόδια του ή πώς είναι, δεν το συζητώ καν αυτό" σημείωσε η Σοφία Μανωλάκου.

Στο Καλοκαίρι Yes και στον Γιώργο Βιολέντη απάντησε η Σοφία Μανωλάκου για τον ντόρο που προκλήθηκε με τις «Σφήκες» της Λένας Κιτσοπούλου και για ορισμένες αντιδράσεις που υπήρξαν σε σχέση με το γεγονός ότι μία τρανς ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην Επίδαυρο.

«Ο ρόλος μου στους “Παγιδευμένους” δεν θα συνεχιστεί τη δεύτερη σεζόν, το ήξερα από την αρχή ότι ήταν για συγκεκριμένα επεισόδια για την πρώτη σεζόν. Πάμε για άλλα» είπε αρχικά η Σοφία Μανωλάκου και συνέχισε παρακάτω για την Λένα Κιτσοπούλου: «Οι άνθρωποι που ήταν εν γνώσει τους από πριν τι είδους θέαμα προσφέρει η κύρια Κιτσοπούλου θα μπορούσαν να μην είχαν πάει. Δεν πιστεύω ότι πέσαμε από τα σύννεφα, ξέραμε πάνω κάτω τι είδους σκηνοθεσίες κάνει».

«Χαίρομαι για το γεγονός. Όταν παίζουμε πάνω στη σκηνή θα κοιτάμε τι έχουμε ανάμεσα στα σκέλια μας, συγγνώμη κιόλας. Σημασία έχει να κάνουμε τέχνη, να ποιούμε ήθος, τώρα το τι έχει ο καθένας ανάμεσα στα πόδια του ή πώς είναι, δεν το συζητώ καν αυτό» σημείωσε η Σοφία Μανωλάκου για την τρανς ηθοποιό στην Επίδαυρο.