Σοφία Μανωλάκου: «Κοπήκαμε ουσιαστικά στον αέρα, ήταν δύσκολα τα πράγματα»

Σοφία Μανωλάκου

"Παρόλα αυτά έχω κρατήσει μόνο θετικά στοιχεία" παραδέχεται, με χαμόγελο, η Σοφία Μανωλάκου.

Την Σοφία Μανωλάκου υποδέχθηκαν η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μακαλιάς, την Παρασκευή, στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Μαλλιά κουβάρια» με το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης. Μεταξύ άλλων, δε, η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε στην συνεργασία με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην πρωινή ζώνη, την εμπειρία από το κομμάτι της παρουσίασης και τις δύσκολες στιγμές που κλήθηκε να διαχειριστεί στον αέρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Μανωλάκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μπορεί να ξανάκανα πρωινό, γενικά στις προτάσεις δεν λέω όχι. Όταν μου τις κάνουν, τις σκέφτομαι, βλέπω πως νιώθω εγώ μέσα σε αυτές και με τι παρέα θα είμαι. Μου έγινε και μετά τα Καλημερούδια αντίστοιχη πρόταση αλλά δεν ήθελα να το κάνω εκείνη την περίοδο. Θυμάμαι ότι ήμουν περιοδεία, αυτό ήταν κάτι για καλοκαίρι και πάντα προτιμώ την υποκριτική και το θέατρο».

«Με δυσκόλεψε ότι σε κάποια θέματα μπορεί να αισθανόμουν άβολα και να μην βρήκα ίσως τη θέση και την ταυτότητα μου. Ίσως επειδή εγώ με το gossip και σαν άνθρωπος δεν ασχολούμαι τόσο πολύ και δεν μου αρέσει να σχολιάζω τα πάντα. Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που ναι θα τις σχολιάσω και κάποια άλλα πράγματα όμως που δεν νιώθω άνετα οπότε δεν βρήκα την θέση μου 100%, έτσι όπως είχα δείξει τουλάχιστον στα δοκιμαστικά».

«Η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη ήταν σοκαριστική και πολύ ξαφνικό στον τηλεοπτικό αέρα. Επίσης, δύσκολη στιγμή ήταν πως τότε έκλεισε το κανάλι και κοπήκαμε ουσιαστικά στον αέρα. Ήταν η τελευταία ζωντανή εκπομπή και ήταν αρκετά δύσκολα τα πράγματα. Παρόλα αυτά έχω κρατήσει μόνο θετικά στοιχεία, την ωραία παρέα και τα γέλια που κάναμε» παραδέχθηκε, επίσης, η Σοφία Μανωλάκου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.