Σοφία Λεοντίτση: Ενοχλημένη από τα σχόλια στο Πρωινό μετά την προβολή της συνέντευξης

Σοφία Λεοντίτση

"Να ξέρεις τι είναι αυτό το πρόσωπο όταν ανοίξεις το στόμα σου να μιλήσεις, γιατί αυτό το πρόσωπο μπορεί και να αξίζει τον σεβασμό σου. Είναι ένα πρόσωπο που σου άνοιξε το σπίτι του και σου παραχώρησε μια συνέντευξη γιατί εσύ το κάλεσες".

Ενοχλημένη είναι η Σοφία Λεοντίτση του My Style Rocks με τους συντελεστές της εκπομπής Πρωινό, στην οποία έδωσε συνέντευξη. Τα σχόλια που ακολούθησαν μετά την προβολή του βίντεο δεν άρεσαν καθόλου στην πρώην παίκτρια του reality μόδας.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, Όλα Λάθος, η Σοφία Λεοντίτση ανέφερε σχετικά: «Μπορεί αυτό το παιχνίδι σε κάποιους να μην αρέσει. Καλώς ή κακώς, όμως, σε αυτό το παιχνίδι υπάρχουν κάποιες προσωπικότητες, κάθε προσωπικότητα λοιπόν έχει το δικό της καπέλο. Με ενόχλησε πάρα πολύ το γεγονός ότι δεν διέκρινα καθόλου σεβασμό στο πρόσωπό μου. Όταν αποφασίζεις να ασχοληθείς με ένα θέμα, σου αρέσει δεν σου αρέσει πρέπει το ρεπορτάζ σου να είναι διασταυρωμένο και να ξέρεις έστω ένα δύο πραγματάκια για το πρόγραμμα αυτό. Να ξέρεις τι είναι αυτό το πρόσωπο όταν ανοίξεις το στόμα σου να μιλήσεις, γιατί αυτό το πρόσωπο μπορεί και να αξίζει τον σεβασμό σου. Είναι ένα πρόσωπο που σου άνοιξε το σπίτι του και σου παραχώρησε μια συνέντευξη γιατί εσύ το κάλεσες».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…