Σοφία Κουρτίδου: «Ήρθα στην Αθήνα χωρίς δουλειά, χωρίς φίλους, χωρίς ρεύμα»

Σοφία Κουρτίδου

"Ως ένας άλλος Βασιλάκης Καϊλας..."

Η Σοφία Κουρτίδου μίλησε, το μεσημέρι της Παρασκευής, στην κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ. Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για το πτυχίο ψυχολογίας που μοιάζει απαραίτητο στη σημερινή εποχή, τις πρώτες της μέρες στην Αθήνα αλλά και την εισαγωγή της στον κόσμο της τηλεόρασης!

«Για να επιβιώσει κανείς στην Ελλάδα σήμερα, ένα πτυχίο ψυχολογίας είναι το λιγότερο που χρειάζεται, οπότε φρόντισα να το πάρω μικρή μικρή για να μπορώ να ασχοληθώ μετά με όλα τα υπόλοιπα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφία Κουρτίδου.

«Η τηλεόραση δεν ήταν κάτι που επιδίωξα ποτέ» παραδέχθηκε η τραγουδίστρια που είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με την συμμετοχή της στο Your Face Sounds Familiar. «Μπήκε πολύ αναπάντεχα και αυθόρμητα στη ζωή μου, δέχθηκα ένα τηλεφώνημα που τότε θεώρησα σαν πλάκα. Δεν είχα σκεφτεί καν αν είναι κάτι που με ενδιαφέρει».

Με χιούμορ σχολίασε, δε, η Σοφία Κουρτίδου και τα αυτόνομα μαλλιά της! «Εδώ και χρόνια έχουν αυτονομηθεί. Αυτό που άλλοι άνθρωποι ξυπνούν και κάνουν ένα χτένισμα, δεν υπάρχει σε μένα. Κάθε μέρα έχουν τη δική τους προσωπικότητα και τη δική τους διάθεση» σημείωσε συμπληρώνοντας: «Θα μπορούσα να θελήσω να κόψω τα μαλλιά μου γουλί αν το θελήσω εγώ ή το απαιτούν οι ανάγκες κάποιου ρόλου»,

«Όταν ήρθα στην Αθήνα ήταν Δεκαπενταύγουστος και δεν είχα ρεύμα στο σπίτι μου. Ως ένας άλλος Βασιλάκης Καϊλας, λοιπόν» ομολόγησε η Σοφία Κουρτίδου. «Η Αθήνα ήταν άδεια, νοίκιασα ένα σπίτι χωρίς να ξέρω καν τις περιοχές. Ήρθα χωρίς δουλειά, χωρίς φίλους , χωρίς τίποτα με μια βαλίτσα στο χέρι για να κυνηγήσω το όνειρο μου στην μουσική».

«Έχω γράψει τραγούδι για την κυτταρίτιδα» αποκάλυψε η τραγουδίστρια ενώ πρόσθεσε, «Για μένα δεν υπάρχει ιδανικό σώμα για την παραλία».