Σοφία Φιλιππίδου: «Ίσως να είμαι και λίγο μέντιουμ…»

«Βλέπω όνειρα πολύ συμβολικά και μερικά προφητικά...»

Έχει να δώσει τηλεοπτική συνέντευξη περίπου μια δεκαετία, αν και είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα για τον κόσμο. Η Σοφία Φιλιππίδου βρέθηκε στην εκπομπή JoinUs και μίλησε με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου για το βιβλίο της, την παιδική της ηλικία, αποκάλυψε ότι είναι μαζί με τον σύντροφο της από το 1990, ενώ αναφέρθηκε και στην φιλοσοφική της ενασχόληση με τα Ταρώ…

«Είμαι ξωτικό και λίγο μάγισσα, φωτεινή. Ασχολούμαι με τα όνειρα και μου αρέσει το φιλοσοφικό Ταρώ. Έχω δικιά μου τράπουλα Ταρώ. Υπάρχουν πάρα πολλές τράπουλες Ταρώ τις οποίες πουλάνε τα μαγαζιά και μερικοί τα λένε στην τηλεόραση. Εγώ δεν έχω σχέση με αυτό, ούτε τα λέω για να βγάζω χρήματα. Αλλά ασχολούμαι φιλοσοφικά με αυτό το πράγμα, το μελέτησα. Είναι ένα ωραίο επικοινωνιακό παιχνίδι όπως είναι τα επιτραπέζια παιχνίδια, μόνο που σε αυτή την περίπτωση, επειδή οι κάρτες με τις ζωγραφιές επάνω είναι μελετημένες και έχουν σύμβολα, μπορεί αν είναι καλή η στιγμή και αν δύο άνθρωποι θέλουν να επικοινωνήσουν, εγώ να γίνω μέσον, ενδιάμεσος. Και να μπορέσω με τα χρώματα που ο άλλος τυχαία μου βγάζει μπροστά μου να του φτιάξω το σενάριό του, το οποίο είναι σα να του βγάζω μια ακτινογραφία και να κοιτάω την ψυχή του μέσα, τις τάσεις του, τα χρώματά του, το παρελθόν του. Είναι ένα ωραίο παιχνίδι που κάνουμε με τους φίλους μου, συζητάμε και περνάει η ώρα. Και είναι σα να έχεις πάει στον ψυχαναλυτή σου. Δεν έχει σχέση με σκοτάδια, κλειστά παράθυρα και δωμάτια. Το αγαπώ γιατί έχει μέσα φιλοσοφία και εμπλέκει όλες τις θρησκείες του κόσμου.
Επειδή είμαι πολύ ανοιχτή μπαίνουν μέσα μου πράγματα. Και αντιλαμβάνομαι κάπως. Ίσως να είμαι και λίγο μέντιουμ, μπορεί να είμαι ενδιάμεσος. Βλέπω όνειρα πολύ συμβολικά και μερικά προφητικά» λέει η ηθοποιός στην απολαυστική της συνέντευξη.

https://www.youtube.com/embed/4t_7MmNFDtY