Η Σοφία Φιλιππίδου αποκάλυψε την… αχίλλειο πτέρνα του Λάκη Λαζόπουλου

Σοφία Φιλιππίδου

"Ήταν κάτι που το έκανε πίσω από την πλάτη μου και τον χαρακτηρίζει..."

Η Σοφία Φιλιππίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Στη φωλιά των ΚΟΥ ΚΟΥ και έφερε στο φως ένα ιδιαίτερο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Λάκη Λαζόπουλο.

[dfp_ads id=236982]

«Ο Λάκης έχει πολλά και πλούσια χαρίσματα. Ένα όμως που μου έκανε εντύπωση ήταν όταν τον έπιασα κάποια στιγμή να τρώει δυο σοκολάτες. Ήταν κάτι που το έκανε πίσω από την πλάτη μου και τον χαρακτηρίζει, δεν το ήξερα. Δεν ήξερα ότι το ‘χει γιατί δείχνει πάντα ότι είναι αυτάρκης, ότι τα ξέρει όλα, ότι τα κατέχει όλα, μπορεί να τα διευθύνει όλα, κάνει 20 δουλειές μαζί, είναι πάντοτε παρόν, είναι ένας Οδυσσέας πολυμήχανος.

Εκείνη την ημέρα ήθελε επειγόντως δύο μεγάλες σοκολάτες. Έδωσε τα λεφτά, τις πήρε, κατασπάραξε την πρώτη πολύ γρήγορα -δεν τον πήρα χαμπάρι- και τον πέτυχα καθώς γύρισα λοξά να έχει τη δεύτερη σχεδόν τελειωμένη και με κοίταξε σαν μικρό παιδί 3 χρονών στην κούνια, ότι τώρα μη τυχόν και με πλησιάσει κανείς και πάρει αυτό το κομμάτι το τελευταίο.

Την άλλη μέρα του είπα ότι αφού είδα αυτό μπορώ να σε αγαπήσω. Ό,τι κι αν μου κάνεις θα σε αγαπάω γιατί είδα ένα μωρό», κατέληξε η Σοφία Φιλιππίδου.