Σοφία Δανέζη: «Με αδίκησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ήταν σκληρή η άποψη του για μένα»

Σοφία Δανέζη

"Άμα τα έχεις καλά στο κεφάλι σου και τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, με όλους τα βρίσκεις" τονίζει, με νόημα, η Σοφία Δανέζη.

Η Σοφία Δανέζη παραχώρησε συνέντευξη το Σάββατο στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα με αφορμή τη συμμετοχή στο «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» στον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, δε, η γοητευτική τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο κεφάλαιο «Ανδρέας Μικρούτσικος» και την κόντρα των δύο κατά τη διάρκεια του Big Brother.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Δανέζη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχω να συζητήσω κάτι για τον κύριο Ανδρέα Μικρούτσικο. Τον σέβομαι και έχουμε μεγαλώσει με Μικρούτσικο. παιδιά. Θεωρώ όμως ότι με αδίκησε και κάπως λίγο μετακίνησε και τον κόσμο προς μια άλλη κατεύθυνση».

«Καλά έκανε, η δουλειά του αυτή. Δεν μπορεί να είναι με όλους και δεν μπορεί να υποστηρίζει όλο τον κόσμο. Η άποψη του ήταν πολύ σκληρή θεωρώ για μένα και από εκεί και πέρα όλα καλά».

«Βεβαίως και θα συνεργαζόμουν μαζί του. Άμα τα έχεις καλά στο κεφάλι σου και τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, με όλους τα βρίσκεις. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα» συμπλήρωσε, ακόμα, η Σοφία Δανέζη στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.