Σοφία Αρβανίτη: «Συνειδητοποιώ ότι γερνάω, αλλά αρνούμαι να χάσω την παιδική μου ψυχή»

Σοφία Αρβανίτη

«Έχω κάνει υποχωρήσεις σε μεγάλα σχήματα που ήθελε ο καθένας να προβάλει τον εαυτό του εις βάρος των άλλων», λέει η Σοφία Αρβανίτη.

Στην εκπομπή «Fay’s Time» και τον Χρήστο Λυσσέα έδωσε συνέντευξη η Σοφία Αρβανίτη. Η τραγουδίστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το χρόνο που περνάει, κάτι το οποίο την φοβίζει σε κάποιες φάσεις.

«Δεν χαλάω πολλά χρήματα για την εμφάνισή μου πάνω στη σκηνή, το έκανα τα προηγούμενα χρόνια. Δεν έχω πια την ανασφάλεια του πρωταθλητισμού. Δεν μου αρέσει να έχω χρήματα στον τραπεζικό μου λογαριασμό, ζω αξιοπρεπώς.

Έχω κάνει υποχωρήσεις σε μεγάλα σχήματα που ήθελε ο καθένας να προβάλει τον εαυτό του εις βάρος των άλλων. Χρειάστηκε να κρατάω χαμηλούς τόνους για να μπορώ να είμαι σε αυτό το σχήμα που μάλλον μου άρεσε», είπε αρχικά η Σοφία Αρβανίτη.

Η Σοφία Αρβανίτη είπε στη συνέχεια: «Σε κάποιες φάσεις με φοβίζει ο χρόνος που περνάει. Συνειδητοποιώ ότι γερνάω, αλλά αρνούμαι να χάσω την παιδική μου ψυχή. Την πρώτη κρίση ηλικίας την πέρασα 22 ετών. Υπάρχει μια “ηλικιοφοβία”. Νομίζουμε ότι ξορκίζουμε την ηλικία μετο να τη χλευάσουμε».