Σοφία Αρβανίτη: «Γιατί να έχω γεννηθεί στο Χαλάνδρι από την Πόπη την νοικοκυρά και τον Μήτσο τον κλειδαρά;»

Σόφια Αρβανίτη

"Είχα κάποιες αναζητήσεις στα 8 μου και στα 9 μου που μου έκαναν εντύπωση" ομολογεί η Σοφία Αρβανίτη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σόφια Αρβανίτη στον Κωνσταντίνο Καμέα και την εκπομπή Status, η οποία προβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον Astra Tv. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε από καρδιάς στα παιδικά της χρόνια, τις ανήσυχες της σκέψεις και την σημερινή εικόνα των νέων παιδιών.

Πιο συγκεκριμένα, η Σόφια Αρβανίτη εξομολογήθηκε πως «στα παιδικά μου χρόνια ήταν ένα κομμάτι εύκολο και αυτό το κατάλαβα μεγαλώνοντας και βλέποντας παραδείγματα άλλων ανθρώπων που έχουν περάσει χίλια δυο και μέχρι τις μέρες μας πόσα έχουμε δει. Μεγάλωσα με γονείς λαϊκούς ανθρώπους και αυτό είχε και καλά και κακά στοιχεία. Από τη μία είχα κάποιις αναζητήσεις στα 8 μου και στα 9 μου που μου έκαναν εντύπωση. «Γιατί να έχω γεννηθεί στο Χαλάνδρι από την Πόπη την νοικοκυρά και τον Μήτσο τον κλειδαρά; Γιατί ρε παιδί μου δεν μεγάλωσα σε ένα τζάκι για να κάνω πιο εύκολα τα όνειρα μου και ότι ζητούσα να το είχα» έλεγα τότε».

«Από την άλλη όμως το ότι μεγάλωσα σε μια γειτονιά με κανονικούς ανθρώπους και όχι σε κάτι ακραίο, μιας και ήμουν στη μέση και λίγο πιο κάτω, αυτό με βοήθησε να νιώσω μεγαλώνοντας πως έχω καλές πληροφορίες από τη ζωή. Βεβαίως τις επεξεργάστηκα και έμαθα όταν έπεφτα και όταν με άφηναν».

«Τα παιδιά σήμερα έχουν πολλές περισσότερες πιέσεις και σχολικές υποχρεώσεις, από ότι καταλαβαίνω από ανιψάκια και γειτονόπουλα, δεν εκτονώνονται και εκφράζουν σε κάποιες φάσεις μια υπερκινητικότητα» συμπλήρωσε, επίσης, η Σόφια Αρβανίτη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.