Σοφία Αρβανίτη για J2US: «Η επιτροπή μπορεί να κάνει το άσπρο μαύρο»

Σοφία Αρβανίτη

"Μετά κατάλαβα ότι οι μισοί τραγουδιστές ήταν στην Panik και οι άλλοι μισοί παίκτες πανελίστες σε πρωινάδικα του καναλιού. Είπα στον εαυτό μου: πού πήγες και έπεσες, κοριτσάκι μου;", δηλώνει η Σοφία Αρβανίτη.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε νωρίτερα σήμερα η Σοφία Αρβανίτη. Η γνωστή τραγουδίστρια, μιλώντας στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά, αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο J2US στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα στο εν λόγω φιλανθρωπικό show.

«Ξέρεις γιατί ήταν λίγο αμήχανο για μένα όλο αυτό; Εγώ είμαι ένα άτομο από τα 90’s, για να με καλείς σε ένα τέτοιο show είμαι στα πλαίσια να αναπτύξω κάποια πράγματα αλλά αυτοί οι άνθρωποι δεν με εκμεταλλεύτηκαν. Φύγαμε από τη δεύτερη βδομάδα και είπα: τότε εγώ γιατί είμαι εδώ;», δηλώνει η Σοφία Αρβανίτη.

«Μετά κατάλαβα ότι οι μισοί τραγουδιστές που συμμετείχαν ήταν στην Panik… είπα στον εαυτό μου: πού πήγες και έπεσες, κοριτσάκι μου; Και οι άλλοι μισοί παίκτες ήταν σε πρωινάδικα του καναλιού, πανελίστες. Εγώ πήγα αυθόρμητα και δεν τα υπολόγισα αυτά. Με έφερε σε αμηχανία αυτό, ότι δεν είχα τη γνώση να ξέρω με τι παίζω. Κατά τα άλλα ωραία περάσαμε, τρώγαμε πίναμε εκεί, πήραμε και τα χαρτζιλίκια μας. Μια χαρά, δεν τρέχει τίποτα», συμπληρώνει η τραγουδίστρια.

«Άλλωστε, υποτίθεται ότι για να μη θιγούν οι τραγουδιστές, λένε ότι αποχωρεί ο παίκτης κι έτσι ο τραγουδιστής νιώθει ότι δεν αφορά αυτόν. Και η επιτροπή έχει κάτι σούπερ ταλέντα που το άσπρο να το κάνουν μαύρο και το μαύρο άσπρο.

Ένας μπορεί να τραγουδήσει συμπαθητικά και να του πουν ότι τραγούδησε χάλια και ένας άλλος να τραγουδήσει θεοχάλια και να του πουν «έλα ρε συ, πώς το έκανες αυτό;». Δε μιλάω τώρα για τη δική μου συμμετοχή αλλά γενικά», σχολιάζει χαρακτηριστικά η Σοφία Αρβανίτη.

«Έτσι είναι το παιχνίδι. Αυτοί οι άνθρωποι για να είναι σε αυτές τις θέσεις πρέπει να κάνουν αυτό. Κι εγώ αν ήμουν εκεί, θα έπρεπε να κάνω αυτό», καταλήγει επί του θέματος η Σοφία Αρβανίτη.