Σοφία Αρβανίτη για J2US: «Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν κάποια συμβόλαια με καλλιτέχνες που έχουν προστασία»

Σοφία Αρβανίτη

"Τα τραγούδια είναι ανάθεση, δεν τα διαλέγουμε εμείς. Βέβαια, αν παρατηρήσετε, κάποιοι άνθρωποι που έχουν δείξει την καλλιτεχνική τους πορεία, τα πορεία που τους ανατέθηκαν είναι..."

Η Σοφία Αρβανίτη και ο Γιάννης Κατινάκης, μετά την αποχώρησή τους από το J2US, βρέθηκαν στο πλατό του Καλό Μεσημεράκι. Βέβαια, η τραγουδίστρια, σε δύο σημεία της κουβέντας, προκάλεσε αίσθηση με τις αναφορές που έκανε για το παιχνίδι.

«Υπέθεσα ότι θα μείνουμε 6-7 βδομάδες μέσα, ότι θα μείνουμε κάμποσα επεισόδια γιατί ένιωθα ότι είμαστε καλοί. Τώρα, από εκεί και πέρα, αν υπάρχουν κάποια συμβόλαια με καλλιτέχνες που έχουν προστασία, δεν το ξέρω, δεν το ψάχνω.

Στη ζωή παίζουν όλα, αλλά εγώ ήθελα να το ζήσω και ήταν ωραίο, περάσαμε πάρα πολύ ωραία», είπε αρχικά η Σοφία Αρβανίτη.

Λίγα λεπτά αργότερα, η τραγουδίστρια επισήμανε: «Κάτι άλλο που είναι επίσης να τραβάς τα μαλλιά σου, τα τραγούδια που λες όταν συναινείς να μπεις στο παιχνίδι είναι ανάθεση, δεν τα διαλέγουμε όπως πάρα πολλοί νομίζετε. Δηλαδή, μπορεί να μου τύχει η οποιαδήποτε μακ…ια και δεν έχω την εξουσία να πω δεν το λέω αυτό».

«Βέβαια, αν παρατηρήσετε, κάποιοι άνθρωποι που έχουν δείξει την καλλιτεχνική τους πορεία, τα τραγούδια που τους ανατέθηκαν είναι…», είπε η Σοφία Αρβανίτη και ακολούθησε μια σχετική αναστάτωση στο πλατό.