Σοφία Αλιμπέρτη: «Τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν θεωρείται δεδομένο»

Σοφία Αλιμπέρτη

Η άγνωστη ιστορία που εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Τη συζήτηση που είχε με φιλικό της πρόσωπο και την οποία θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της εκπομπής της αφηγήθηκε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Η παρουσιάστρια του «Ζήσε Αλλιώς», με αφορμή το ιατρικό θέμα για τους παράγοντες που συμβάλλουν στην εμφάνιση της στεφανιαίας νόσου, διηγήθηκε όσα της είχε πει ένας φίλος της μια μέρα που την είδε να είναι πεσμένη ψυχολογικά.

«Θυμήθηκα μια ιστορία με τα θέματα που είχαμε σήμερα. Έχω έναν φίλο ο οποίος με είδε μια μέρα έτσι λίγο να σκέφτομαι, κάπως να είμαι… Μου λέει: τι σου συμβαίνει; Άρχισα εγώ τη γκρίνια, ξέρεις τα γνωστά», περιγράφει η Σοφία Αλιμπέρτη.

«Μου λέει: ηρέμησε λίγο σε παρακαλώ, κάθε πρωί ξυπνάς, είσαι υγιής, σηκώνεσαι, πας φτιάχνεις τον καφεδάκο σου, βλέπεις τα παιδάκια σου να είναι κι αυτά υγιή, βγαίνεις έξω, βλέπεις τον ήλιο, γεννήθηκες σε μία χώρα που λέγεται Ελλάδα και δεν έχει πόλεμο. Πρέπει μόνο ευγνώμων να είσαι, Σοφία, και να νιώθεις ότι είσαι τυχερή», αφηγείται η παρουσιάστρια για τη συζήτηση που είχε με φιλικό της πρόσωπο.

«Αυτά σας τα λέω, γιατί μετά από αυτά που είδαμε σήμερα, πρέπει να το ενισχύσετε αυτό. Όντως είμαστε τυχεροί κι ευλογημένοι. Τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν θεωρείται δεδομένο. Ό,τι ζούμε κάθε μέρα, ό,τι κερδίζουμε, είναι δώρο», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στο κοινό και τους τηλεθεατές της η Σοφία Αλιμπέρτη.