Σοφία Αλιμπέρτη – Θανάσης Πάτρας: Συναντήθηκαν ξανά στο πλατό μετά από 17 χρόνια

Πάτρας Αλιμπέρτη

"Σαν να μην πέρασε μια μέρα" - "Έχω πολύ τρακ". Η συνάντηση των δύο παρουσιαστών μετά από πολλά χρόνια.

17 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Θανάσης Πάτρας ένωσαν τις δυνάμεις τους στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό. Ήταν στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον Alpha με τίτλο «Αυτό μας έλειπε», όπου για δύο χρόνια (2004-2006) οι δύο παρουσιαστές συνεργάστηκαν με επιτυχία.

Στη συνέχεια, οι δρόμοι τους χώρισαν, με τη Σοφία Αλιμπέρτη να αναλαμβάνει – στην ίδια ζώνη – την εκπομπή «Καλομελέτα κι έρχεται» στον ΑΝΤ1 και τον Θανάση Πάτρα να παίρνει το τιμόνι στην εκπομπή του Alpha.

Οι δύο παρουσιαστές βρέθηκαν ξανά μετά από 17 χρόνια στο πλατό της εκπομπής «Ζήσε αλλιώς» το απόγευμα της Τετάρτης, όπου μοιράστηκαν τις αναμνήσεις από τη συνεργασία τους.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί θα έρθει ένας φίλος μου. Όταν ξεκίνησα το «Αυτό μας έλειπε», στην πρώτη εκπομπή πήγαμε σε ένα χωριό στους Πομάκους. Μου έδωσαν ένα μικρόφωνο και μου είπαν: κάνε συνέντευξη. Μου κόπηκαν τα χέρια, τα πόδια, έτρεμα. Έλεγα: πώς το κάνουν αυτό;», αφηγήθηκε η Σοφία Αλιμπέρτη λίγο πριν υποδεχθεί τον καλεσμένο της.

«Και ήρθε ο Θανάσης και λέει: κάτσε να σου δείξω. Μου χάρισε ασφάλεια και τη βεβαιότητα ότι είμαι σε καλά χέρια. Και όλα πήγαν καλά. Σήμερα είμαι χαρούμενη που φιλοξενώ τον Θανάση Πάτρα», πρόσθεσε η παρουσιάστρια στο εισαγωγικό της βίντεο.

«Χρόνια και ζαμάνια! Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Τα χρόνια περνάνε πάρα πολύ ωραία. Χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω και μου έλειψες. Σου εύχομαι καλή επιτυχία», είπε ο Θανάσης Πάτρας μπαίνοντας στο πλατό.

Στη συνέχεια, η Σοφία Αλιμπέρτη εξομολογήθηκε πως έχει τρακ για αυτή τη συνάντηση και λίγο πριν ο Θανάσης Πάτρας της αφηγηθεί το πρόβλημα υγείας – που ήταν και ο λόγος που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή – οι δυο παρουσιαστές είπαν τα νέα τους.